Valmiit lisäravinnepaketit tehostavat lihasten kasvuasi

Etsitkö itsellesi lisäravinteita treeniäsi boostaamaan ja nopeamampaan ja tehokkaampaan lihasten kasvattamiseen? Etkä kuitenkaan jaksa perehtyä niihin niin, että tietäisit millaisen tuotekombinaation tarvitsisit? Tällöin voi olla helpoin valita valmiista paketeista, joihin asiantuntijat ovat valikoineet sopivat aineet treeniä tukemaan!

Valmiissa lisäravinnepaketeissa on koottu yhteen lisäravinteet, joita jokainen tosissaan treenaava tarvitsee ennen treeniä ja sen jälkeen. Lisäravinnepaketteja on kuitenkin monia erilaisia, joten niihinkin kannattaa tutustua huolella ennen tilaamista, jotta niistä löytyvät juuri oikeat sinulle sopivat tuotteet.

Tuotteet on usein jaoteltu sen mukaan, missä vaiheessa treeni on. Oletko aloittelija vai onko sinulla menossa supertreeni esimerkiksi kisaa varten.

Lisäravinnepaketit miehille

Miehet ja naiset hakevat treenillä usein hieman erilaista lopputulosta. MIehet haluavat mahdollisimman suuret lihakset ja pienen rasvaprosentin. Naiset taas haluavat niinikään pienen rasvaprosentin, mutta lihasmassaa moni ei haluaa liikaa kasvattaa, jotta ei näyttäisi liian suurelta. Siksi lisäravinteetkin ovat hieman erilaisia.

Miehille on monia erilasia lisäravinnepaketteja muun muassa seuraavilta merkeiltä: Muscletech, Star Nutrition, BCAA Hardcore, BMR ja Fast. Esimerkiksi kattava tuotepaketti Muscle Back maailman eliittiin kuuluvalta Muscletechilta sisältää heraproteiinisäkin, voimakkaan PWO:n ja lihaskasvua edistävän all-in-one-tuotteen. Star Nutritionin lihasmassasetti taas sisältää laadukkaita hiilihydraatteja ja proteiinieja sisältävää ateriankorvausjauhetta, suorituskykyä parantavaa Creatine Complete Extreme -tehonlisääjää sekä pari shakeria palautusjuomille.

Lisäravinnesetit naisille

Naisille hyvä lisäravinnesetti on Charlotte Perrellin Fit & Smart -fitnesspaketti. Settiin kuuluu hyvänmakuinen ja laadukas proteiinilisä käytettäväksi ateriankorvikkeena ja palautusjuomissa sekä välipaloina, paketti laadukkaita ja maukkaita proteiinipitoisia dieettipatukoita sekä vitamiini ja mineraalivalmiste, jossa kaikki päivän aikana tarvittavat vitamiinit ovat yhdessä kapselissa. Lisäksi settiin kuuluu naisellinen pinkki shaker palautusjuomille ja välipaloille.

Muista ottaa lisäksi tarpeeksi vitamiineja!

Rankka treeni kuluttaa elimistöstä valtavasti paitsi muita ravintoaineita myös vitamiineja. Antioksidantteja, joita myös monet vitamiinit ovat, tarvitaan kovan treenin aikana syntyneitä happoja vastaan taistellessa, sillä antioksidantit estävät happoja härskiinnyttämästä solujen rasvoja.

Naisten on erityisen tärkeää huolehtia rankan treenin aikana riittävästä vitamiininsaannista, sillä naisten herkkään hormonijärjestelmään rankka treeni siitä aiheutuva vitamiinivaje vaikuttaa nopeasti. Yleisesti sekä naisilla että miehillä on kovan treenin aikana isompi riski esimerkiksi sairastua flunssaan ja muihin pöpihin mikäli he eivät huolehti riittävästä vitamiinitasosta.

Siirry alkuun