Termogeeniset laihdutusvalmisteet netistä

Termogeenisessä tilassa elimistö kuluttaa normaaleihin toimintoihinsa enemmän energiaa kuin tavallisesti. Näin rasvaa palaa tehokkaammin, koska samalla liikunnan määrällä energiankulutus on suurempi termogeenisten aineiden ansiosta.

Mikäli mielii päästä nopeasti eroon kehon rasvasta sekä saavuttaa kiinteän ja lihaksikkaan kropan, termogeenisestä tilasta on melkoinen apu tässä. Termogeeninen tila tarkoittaa sitä, että kehon lämpötilaa nostetaan keinotekoisesti termogeenisillä aineyhdistelmillä. Yhdistelemällä oikeassa suhteessa termogeenisiä aineita keskenään kehon lämpötila saattaa nousta jopa asteen verran. Tällöin aineenvaihdunta kiihtyy voimakkaasti ja pitää suurempaa energiankulutusta ja rasvan palamista yllä.

Keho on siis toisin sanoen jatkuvasti ylikierroksilla. Tällainen termogeeninen tila on kuitenkin pitkällä tähtäimellä elimistölle stressaava ja saattaa siten kääntyä itseään vastaan pidemmän aikaa käytettäessä. Stressitila pysäyttää kehon ja tuottaa elimistöön haittaavaa kortisolia. Siksi hyvin vahvasti termogeenisia aineita kannattaa käyttää kuuriluontoisesti vaikka kuukauden kerrallaan tavoitellessa esimerkiksi kesäkroppaa tai ennen kisoja.

Mitä ovat termogeeniset aineet?

Termogeenisen tilan elimistössä aiheuttavat erilaiset luonnon omat stimuloivat ainesosat, kuten chili, vihreä tee, alfa-lipoiinihappo (ALA), vihreät kahvipavat, erilaiset mausteet ja yrtit, kuten muskottipähkinät ja maustesalvia, sitruuna, maca-jauhe ja guarana. Itsessään nämä aineet ovat täysin luonnollisia ja turvallisia, mutta suuria määriä ja paljon yhdessä nautittuna ne aktivoivat kehon aineenvaihduntaa valtavasti.

Valmiita termogeenisia sekoituksia on Star Nutritionilla, Hydroxycutilla sekä Mutantin tuotteissa. Esimerkiksi Mutantin Stimulant on erittäin tehokas termogeeninen kapseli, joka otetaan ennen treeniä. Sen keskushermostoa stimuloivat aineet aiheuttavat valtavan boosterin juuri sopivasti treeniin.

Termogeenit aineet lyhyesti

  • termogeeninen tila tarkoittaa kehon ylikierrostilaa, jossa kehon lämpötila nostetaan keinotekoisesti aineenvaihdunnan kiihdyttämiseksi
  • erilaiset luonnollinen aineet, kuten chili, yrtit ja maustekasvit, vihreä tee ja sitruuna ovat termogeenisiä aineita
  • termogeeninen tila ei ole pitkällä tähtäimellä elimistölle hyvä, mutta esimerkiksi kuukauden boostissa varsin toimiva
Siirry alkuun