Ruokahalua hillitsevät tuotteet ovat apuna laihduttamisessa

Kun tavoitteena on laihduttaa tai saavuttaa kiinteä ja vähärasvainen kroppa, erilaiset ruokahalua hillitsevät ja rasvanpolttoa edistävät tuotteet ovat tervetullut apu! Varsinkin rankasti treenaavalle energiavajeen ylläpitäminen rasvan polttamiseksi ja usein hankalaa.

Ruokahalua hillitsevien tuotteiden tarkoitus ei ole kuitenkaan korvata aterioita eikä hillitä ruokahalua kokonaan - sitä ne eivät onneksi tee! Niiden tarkoitus on antaa sinulle energiaa tehdä rankka treeni energiavajeessakin, jolloin laihtuminen on nopeaa ja kehon rasva palaa nopeasti. Laadukkaasta, runsaasti hyviä proteiineja sisältävästä ruokavaliosta kannattaa kuitenkin visusti huolehtia, sillä mikäli et syö oikein ja pidät jatkuvasti energiavajetta yllä, alkaa keho käyttää energiaa lihaksista eli lihakset alkavat surkastua.

Mitä ruokahalua hillitsevät aineet ovat?

Ruokahalua voi yrittää hillitä piristämällä itseään muilla aineilla, kuten kofeiinilla. Näissä tuotteissa onkin kofeiinia useimmissa, tai jotain muuta piristävää ainetta kuten guaranaa.Useimmat näistä valmisteista antavat myös termogeenisen vaikutuksen, eli aktivoivat lihaksia toimintaan sekä lisäksi niissä on usein kromia, joka tasapainottaa verensokeria ja hillitsee siten ahmimisintoa.

Ruokahalua hillitsevissä tuotteissa on monia laadukkaita tuotteita, kuten Star Nutritionin Shape, Hydroxycutin tuotteet sekä lukuisat muut.

Mega Fat Burner on Biotechin Pink Fit -sarjan painonpudotusvalmiste, joka sisältää makeanhimoa hillitseviä, termogeenisiä ja piristäviä ainesosia. Tämä tuote on erityisesti suunnattu naisille, mutta sopii kuitenkin ihan kaikille. Tuotteessa on verensokerin heilahtelua estävää sekä rasva-aineenvaihduntaa edistävää kromia, energiankulutusta lisäävä termogeeninen vaikutus, vihreä tee hillitsee ruokahalua ja L-karnitiini auttaa muuttamaan kehon rasvaa treeneissä käytettäväksi polttoaineeksi. Kofeiini on mukava piristämässä ja auttamassa jaksamaan treeneissä pienelläkin kalorimäärällä.

Ruokahalua hillitsevät tuotteet lyhyesti

  • ruokahalua ja makeanhimoa hillitsevissä tuotteissa on lähes kaikissa kromia, joka tasoittaa verensokerin heilahtelua
  • useimmissa on myös kofeiinia, joka auttaa jaksamaan treeneissä
  • lisäksi muita aineita, jotka tehostavat rasvanpolttoa ja rasva-aineenvaihduntaa
Siirry alkuun