Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Biotech
Bioteekin
Chained Nutrition
Fast
Finnmax
Fit & Smart
Fitfarm
Leader
Maxim
Multipower
MusclePharm
MuscleTech
Mutant
Nutramino
Olimp
Optimum Nutrition
PharmaFreak
Quest
Self Omninutrition
SmartSupps
Solgar
Sportlife Nutrition
Stacker
Star Nutrition
Supermass Nutrition
Swedish Supplements
Weider
Beurer
Biotechusa
Celsius
Cobralabs
Dalblads
Fairing
Fightline
Fitmiss
Greencoffee
Grenade
Hankintatukku
Holistic
Immitec
Ironmaxx
Leadersportsnutrition
Methoddraine
Mezina
Nanox
Nordic
Nutriworks
Nyform
Pharmanord
Puhdascaps
Pukka
Tonalin
Twinlab
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Aminopörssi
Fitnesstukku
Hyvinvoinnin Tavaratalo
Shopping4net
Poista kaikki suodattimet

Rasvanpoltto

174 tuotetta 4 kaupasta
< Edellinen

Valmisteita rasvanpolttoon netistä

Aktiivisesti urheilevalle rasvanpoltto- ja painonhallintavalmisteet täytyy olla laadukkaita. Niissä pitää olla verensokeria tasoittava vaikutus, sillä rankka treeni saa verensokerin heilahtelemaan, mikä taas lisää riskiä ylimääräisten herkkujen popsimiseen.

Kun kuntourheilija ja kovia treenejä tekevä haluaa pudottaa painoa, eli toisinsanoen haluaa eroon kehonsa rasvasta tai osasta sitä, täytyy ruokavalion ja syömisien kanssa olla erittäin tarkkana! Proteiinia, oikeanlaisia rasvoja ja kunnon ravintoaineita pitää syödä tarpeeksi, jotta energiavaje ei ala kuluttaa lihaksia.

Välipalapatukoista on helppo laskea kalorit

Tätä urheilijan painonpudotusta tukemaan on olemassa useita erilaisia valmisteita. Esimerkiksi erilaiset proteeinipitoiset välipalapatukat toimivat hyvin ja helppoina välipaloina, eikä niitä nauttiessa tule syötyä vahingossa liikaa kaloreita. Esimerkiksi Naturdietin, StarBarin ja Questin patukat ovat laadukkaita ja hyvänmakuisia. Kaikissa näissä on paljon proteiinia ja vähän hiilihydraatteja. Ne sopivatkin osaksi vähähiilihydraattista ruokavalioa.

Erilaiset painonhallintajuomat esimerkiksi palautusjuoman pohjana toimivat niinikään hyvänä lisänä ja tukena painonhallinnassa. Esimerkiksi nimenomaan naisille tarkoitetussa Star Nutritionin Shape-juomassa on kymmentä eri ainesosaa, jotka vaikuttavat ruokahalua hillitsevästi. Kromi on juomassa tasoittamassa rankoista treeneistä johtuvia voimakkaita verensokerin heilahteluita ja L-karnitiinitartraatti stimuloi rasvanpolttoa lisäämällä kropan kykyä käyttää vapautunutta rasvaa polttoaineena.¨

Detox-kuurilla kunnon ponnistus painonhallintaan

Elimistön puhdistuskuuri on niinikään osa vastuullista painonhallintadieettiä, sillä säännöllisesti toteutettu, esimerkiksi kerran tai pari vuodessa, puhdistuskuuri puhdistaa elimistöä sinne kertyneistä kuona-aineista ja raskasmetalleista. Puhdistuskuuri antaa keveän olon ja konkreettisesti myös kiihdyttää aineenvaihduntaa, mikä lisää rasvanpolttoa ja auttaa painonhallinnassa.

Puhdistuskuuri tehdään erilaisilla menetelmillä, mutta puhdistuskuurit nimetään Detox- tai detoksoiva merkillä. Esimerkiksi CocoVilla on erinomainen Detox-paketti, johon on koottu kuuria varten luontaiset luomuraaka-aineet kookosöljystä camu camu-marjoihin. Setti sisältää kaiken, mitä 10 päivän puhdistuskuurissa tarvitaan ja loput tuotteista voi käyttää päivittäisen ruuan yhteydessä. Method Drainen suositut tuotteet taas ovat helppoja puhdistustuotteita, sillä ne ovat valmiita juomia, joita puhdistuskuurissa hörpitään.

Puhdistuskuuri on hyvä ponnahduslauta laihdutusprosessiin, mutta siitä on hyötyä vaikka ei aikoisi laihduttaa. Nykypäivänä ei tahdo pystyä välttämään ylimääräisiä jäämiä vaikka söisi kuinka terveellisesti. Toisaalta myös ympäristön saasteet, ihonhoitotuotteiden mukana tulevat aineet ja hengityksen mukana tulevat ylimääräiset saasteet kertyvät elimistöömme. Puhdistuskuuri on siis välttämätön osa terveellistä elämää.

Siirry alkuun