Optimoi lihasmassan kasvu proteiiniyhdistelmien avulla

Lihasten kasvattaminen ei ole ihan yksinkertaista hommaa, vaan tarkkaa suunnittelaa vaativaa, tavoitteellista työtä. Siinä tärkeänä osana ovat erilaiset proteiinituotteet, sillä treeni käytännössä valuu hukkaan, jos lihaksilla ei ole rakennusaineita, joiden avulla kasvaa. Niimpä proteiinituotteita, ainakin jauheita, käyttävät lähes kaikki kuntosalilla aktiivisesti käyvät.

Proteiini on lihaskasvulle välttämätön

Proteiini on paitsi energia- niin suojaravintoaine. Lihaksien kasvatus ei yksinkertaisesti onnistu ilman proteiinia, sillä proteiini on niiden rakennusaine. Proteiini on myös ensiarvoisen tärkeää palautumisessa. Tutkimuksissa on todettu, että treenin jälkeen nautittu proteiiniannos nopeuttaa palautumista sekä tehostaa lihasten kasvua. Jos mielii kasvattaa lihasta, päivässä proteiinia tulisi saada 1,2-2 g päivässä painokiloa kohti. Raavaalla, lihaksikkaalla miehellä se tarkoittaa jo aika suuria määriä proteiinia, joten ei ihme, että helpot proteiiniyhdistelmät ovat viime vuosina kasvattaneet suosiotaan huimasti.

Proteiiniyhdistelmiin kuuluu vaihtelevasti erilaisia eri proteiinituotteita sekä monesti myös vitamiineja ja mineraaleja. Useasti ne sisältävät sekä hitaasti että nopeasti vaikuttavia proteiinilaatuja, joten ne sopivat paitsi välipalaksi niin palautusjuomaksi ja yöproteiiniksi. Proteiiniyhdistelmät sopivat sellaiselle, joka haluaa yhden proteiinijauheen sopivan moneen ei tarkoitukseen.

Markkinoilla on monipuolinen tarjonta proteiiniyhdistelmiä

Esimerkiksi Powerman Protein 85 on innovatiivinen proteiiniformula, joka koostuu heraproteiinista, kaseiinista ja kananmunaproteiinista. Lisäksi se sisältää mineraaleja sekä monia B-ryhmän vitamiineja. Optimoitu tuote edistää lihasmassan kasvua ja ylläpitoa. Sen monimuotoinen proteiiniyhdistelmä vapautuu hitaasti ja tasaisesti tarjoten keholle hyvät ainekset lihasmassan korjaamiselle ja rakentamiselle.

Powerman Multi 9K Protein on vielä monipuolisempi ja edistyksellisempi tuote, sillä se sisältää peräti 9 eri proteiinimuotoa. Näihin kuuluvat heraproteiini, kaseiini, soijaproteiini, herneproteiini, kollageeniproteiini, vehnäproteiini, riisiproteiini, kananmunaproteiini sekä hydrolisoitu heraproteiini-isolaatti. Proteiiniyhdistelmiä on myös saatavana ilman keinotekoisia makuaineita, makeutusaineita ja väriaineita kuten Natural 100 % Oats & Whey -proteiiniyhdistelmä.

Siirry alkuun