Proteiinipannukakku on noussut uudeksi hitiksi

Trendikkään kuntosaliharrastuksen ja urheilullisen ja terveellisen elämäntavan myötä erilaiset tuotteet ovat löytäneet paikkansa suomalaisten ruokavaliosta - sellaisetkin kuin proteiinipannukakut. Proteiini kaikissa muodoissaan on mennyt viime vuosina kaupaksi kuin kuumille kiville, ja helppo ja herkullinen keino nauttia sitä on pannukakut. Niistä on tullut monen treenaajan aamupala, iltapala ja välipala.

Yksinkertaisimmillaan proteiinipannukakut valmistuvat banaanista, kananmunista ja proteiinijauheesta. Periaatteessa pannareita voi kuitenkin soveltaa loputtomasti. Pannareihin voi lisätä erilaisia mausteita, kaurahiutaleita, rahkaa, luonnonjodurttia, leivinjauhetta, makeutusaineita jne. 

Valmiit proteiinipannukakkutuotteet

Vaikka proteiinipannareiden valmistaminen kananmunista ja banaanista ei ole vaikeaa, on olemassa vielä helpompi vaihtoehto: valmiit proteiinipannarijauheet. Erilaisia pannarijauheita on markkinoilla lukemattomia.

Esimerkiksi High Protein Pancake Blend on helppovalmisteinen pannarimix. Se on äärimmäisen helppo valmistaa, ja sen proteiinipitoisuus on tavallisia proteiinipannareita korkeampi. Jauhe ainoastaan vatkataan veden sekaan, ja näin yksinkertaisesti pannukakut valmistuvat. Nämä ovat vähintään yhtä helppoja tehdä kuin banaaniletut.

 

 

Siirry alkuun