3 Phase Protein, Self Omninutrition
Self Omninutrition

3 Phase Protein, Self Omninutrition

29,90€
(0)
Korkealuokkainen proteiiniyhdistelmä vaikuttaa elimistössä aktiivisesti 8 tuntia. Tuote on ainutlaatuinen ja 3-vaiheinen ravintolisä, joka sisältää nopeasti imeytyvää heraproteiinia pitkäketjuisilla munanvalkuaisilla. Valmisteen sisältämät kaseiini ja glutamiinipeptidi takaavat aminohappojen hitaan ja tasaisen kulkeutumisen elimistöön. Self.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  29,90€
from €29.9 to €29.9 1
29.9 Shopping4net hinta tuotteelle
3 Phase Protein, Self Omninutrition hinnan kehitys

Korkealuokkainen proteiiniyhdistelmä vaikuttaa elimistössä aktiivisesti 8 tuntia. Tuote on ainutlaatuinen ja 3-vaiheinen ravintolisä, joka sisältää nopeasti imeytyvää heraproteiinia pitkäketjuisilla munanvalkuaisilla. Valmisteen sisältämät kaseiini ja glutamiinipeptidi takaavat aminohappojen hitaan ja tasaisen kulkeutumisen elimistöön.

Self 3-Phase Protein 4kg - tehokas proteiinilisä

Tehokas ravintolisä sopii nautittavaksi päivittäin, esimerkiksi aterioiden välillä, tai ennen levolle menoa. Valmistetta on saatavilla useita hyvänmakuisia makuvaihtoehtoja. Tuotteeseen lisätään vain vesi, ja tehokas proteiinijuoma on valmista elimistön ja lihasten hyödynnettäväksi. Tuote on hellä vatsalle ja gluteiiniton. Valmiste on tehokas proteiinilisä, ja auttaa lihasten kasvussa. Valmisteen käytön ohella pitää muistaa terveellisen ja monipuolisen ruokavalion merkitys, hyvää tekevä liikunta, ja riittävä lepo. Valmistetta voi käyttää tehokkaana välipalaproteiinina, ja yön aikana vaikuttavana yöproteiinina. Tuote on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön, eikä se aiheuta käyttäjälle riippuvuutta.

3 Phase proteiinivalmiste on yksi parhaimman makuisia lisäravinteita. Tuote on ainutlaatuinen yhdistelmä korkealaatuista proteiinia, ja elimistöön tehokkaasti imeytyvää heraa, ja kaseiinia. Tuote on täydellinen kaikille kunnostaan huolehtiville, säännöllisesti päivittäin liikkuville, ja voimailijoille. Ollessasi sairaana, raskaana, tai imettäessäsi, keskustele valmisteen käytöstä ensin lääkärin kanssa. Tuote on luonnonmukainen, puhdas ravintolisä, joka sopii kaikille terveille yli 18-vuotta täyttäneille henkilöille.

Self 3-Phase Protein on gluteeniton

 • Valmiste imeytyy tehokkaasti elimistöön
 • Self 3-Phase Protein auttaa lihaskasvun hankinnassa

 • Verkkokauppa: Shopping4net
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 0 €
  Aina ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun