Mega Force, Skip
Skip

Mega Force, Skip

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

Mega force skip on vitamiini- sekä hivenaineyhdistelmä aktiivista elämää viettäville. Se sisältää mineraaleja ja vitamiineja oikeassa suhteessa, ja on helppo annostella. Jauhe on hyvin imeytyvä sekä sekoittuva.

Tarvitsenko kyseisen jauheen?

Jauhe sisältää välttämättömät vitamiinit sekä hivenaineet. Jos työ on fyysinen tai treeni on kovaa niin silloin ei välttämättä saa tarpeeksi vitamiineja ja hivenaineita. Mikäli tarpeet ei täyty niin puolustuskyky keholla laskee, ja siitä voi seurata myös muita ongelmia kuten väsymystä ja hitaasti palautumista. Mega force -jauhe on helppo pitää mukana, ja vaikka annostella valmiiksi pulloon. Annoksen kokoon voi vaikuttaa helposti itse. Jauhe voi olla parempi ratkaisu kuin vitamiinitabletit, sillä jauhe myös imeytyy nopeasti, ja saat energiaa silloin kun sitä tarvitset.

Mega Force, Skip -jauhe on näppärä tuote lisätä arsenaaliin. Jauheen avulla saa nopeasti uutta puhtia treeniin ja palautumiseen. Se ei kuitenkaan korvaa terveellistä ruokavaliota eikä lepoa. Pakkauksesta riittää 180 annosmitalliseen, ja annostus on 1-3 mitallista per päivä. Jauhe on siis myös riittoisa. Jauheen voi sekoittaa esimerkiksi smoothien tai veden sekaan. Tuotetta on saatavilla sitruunan sekä vaniljan makuisena.

Jauheesta uutta puhtia päivään.

  • Runsas paketti hivenaineita sekä vitamiineja.
  • Hyvä tuote hinta-laatusuhteeltaan
Siirry alkuun