M-Nutrition Osmopure hiilihydraattivalmiste

M-Nutrition Osmopure hiilihydraattivalmiste

19,90€
OsmoPure on M-Nutrionin valmistama laadukas hiilihydraattivalmiste. Valmistetta käytetään ennen liikuntasuoritusta, liikuntasuorituksen aikana, ja suoritusten jälkeen. Tuote on maustamaton, ja imeytyy tehokkaasti elimistöön. Valmiste ei aiheuta riippuvuutta, ja sitä voi käyttää huoletta päivittäin. Tuote on koostumukseltaan puhdas, ja vapaa.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  19,90€
  2 kg, Maustamaton
  9,95 € / kgMaustamaton
from €19.9 to €19.9 1
19.9 Fitnesstukku hinta tuotteelle

OsmoPure on M-Nutrionin valmistama laadukas hiilihydraattivalmiste. Valmistetta käytetään ennen liikuntasuoritusta, liikuntasuorituksen aikana, ja suoritusten jälkeen. Tuote on maustamaton, ja imeytyy tehokkaasti elimistöön. Valmiste ei aiheuta riippuvuutta, ja sitä voi käyttää huoletta päivittäin.

Tuote on koostumukseltaan puhdas, ja vapaa lisäaineista

M-Nutrionin valmistama OsmoPure on tehokas hiilihydraattivalmiste, joka imeytyy hellävaraisesti elimistöön. Tuote sopii nautittavaksi ennen liikuntasuoritusta, suorituksen aikana, ja heti sen jälkeen.Tuote on säilytettävä poissa pienten lasten, ja lemmikkien ulottuvilta. Valmiste sopii käytettäväksi terveen elämäntavan yhteydessä. Valmiste sopii terveille 18-vuotta täyttäneille henkilöille. Älä käytä tuotetta ollessasi raskaana, imettäessäsi, toipilasaikana tai sairaana. Tuote liukenee erittäin helposti nesteeseen, ja on neutraalinmakuinen. Valmiste avulla käyttäjän vähissä olevat glykogeenivarastot täyttyvät nopeaan tahtiin. Muistathan tuotteen käytön ohella ruokailla terveellisesti, nukkua riittävästi, jolloin saat lisää energiaa jokaiseen päivään.

Pure-tuotteet ovat koostumukseltaan täydellisen puhtaita, ja ovat täysin vapaat kaikista lisäaineista. Helposti sekoittuva ja maustamaton tuote sopii moneen makuun, ja korkea hiilihydraattipitoisuus (94 %) imeytyy nopeasti elimistöön. Tuote läpäisee helposti vatsalaukun, eikä aiheuta käyttäjälle ilmavaivoja isoinakaan annoksina. OsmoPure sopii täydellisesti osaksi palautusjuomaa, harjoituksen aikana käytettäväksi, tai hiilihydraattitankkaukseen ennen suorituksen aloittamista. Tuote on täysin laktoositon ja gluteeniton.

OsmoPure on ihanteellinen energianlähde, ja nopea välipala

 • OsmoPure on loistava palautusjuoma
 • OsmoPure on erittäin vatsaystävällinen tuote

 • Verkkokauppa: Fitnesstukku
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
Siirry alkuun