Möller Vahva Omega-3, moller

Möller Vahva Omega-3, moller

12,74€
(0)
Markkinoilla olevista kaikista kalaöljyvalmisteista Möller Vahva Omega-3 on tunnetuin ja vahvin tuote. Tehokas kalaöljyvalmiste on hyödyllinen ihmisen sydämelle, aivotoiminnalle, vastustuskyvylle, luustolle, nivelille, silmille ja iholle. Valmiste auttaa sydäntä voimaan hyvin Tiesitkö, että iho on kehomme suurin elin, ja Möller Tupla sisältää.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  12,74€
  70 kapselia
  0,18 € / kapseliaa
from €12.74 to €12.74 1
12.74 Aminopörssi hinta tuotteelle

Markkinoilla olevista kaikista kalaöljyvalmisteista Möller Vahva Omega-3 on tunnetuin ja vahvin tuote. Tehokas kalaöljyvalmiste on hyödyllinen ihmisen sydämelle, aivotoiminnalle, vastustuskyvylle, luustolle, nivelille, silmille ja iholle.

Valmiste auttaa sydäntä voimaan hyvin

Tiesitkö, että iho on kehomme suurin elin, ja Möller Tupla sisältää tärkeitä ravintoaineita ihon terveydelle. Suhteessa eniten omega-3-rasvahappoa on silmän verkkokalvoilla, Möller Tuplan säännöllinen käyttö auttaa näkemään hyvin. Näkökyvylle tärkeä vaikutus saadaan nauttimalla 250 mg DHA/vrk, kuitenkaan ravintolisänä saatavan EPA:n ja DHA:n yhteismäärä ei saa olla yli 5000 mg päivässä. Valmiste on tärkeä luuston sekä nivelien säilymiselle vahvoina. Aivojen ja sydämen toimintaa edesauttavat myös terveellinen, monipuolinen ruokavalio, riittävä lepo ja stressin välttäminen. Tuote ei aiheuta käyttäjälle riippuvuutta, eikä sisällä mitään lisä- tai säilöntäaineita.

Rasvaisessa kalassa on paljon tärkeää EPA:a ja DHA:ta. Suomalaiset yleiset ravitsemussuositukset suosittelevat säännöllisestä kala-aterioiden muutamana päivänä viikossa. DHA:n ja EPA:n tärkeitä lähteitä ovat kalanmaksaöljy ja kalaöljy. Valmisteesta saa päivittäin tarvittavan määrän A-, E- ja D-vitamiinia, sekä DHA:ta, EPA:a, ja omega-3-rasvahappoja. Valmisteen käytöllä voi varmistaa tärkeiden ravintoaineiden saannin ympäri vuoden. Valmiste on turvallinen luonnontuote kaikenikäisille tuotteen käyttäjille.

Möller Vahva Omega-3 lisää vastustuskykyä sairauksia vastaan

 • Möller Vahva Omega-3 pitää luuston ja nivelet terveinä
 • Möller Vahva Omega-3 edistää aivojen normaalia toimintaa

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun