BioActive Q10 Uniqinol 30 mg, pharmanord

BioActive Q10 Uniqinol 30 mg, pharmanord

BioActive Q10 Uniqinol 30 mg, pharmanord
40,99€
(0)
BioActive Q10 Uniqinol 30 mg on Pharma Nordin tehokas ubikinonia sisältävä ravintolisä. Valmisteen ubikinoni, eli koentsyymi Q10 esiintyy aktiivisena ubikinolina. Tuotteesta hyötyvät etenkin iäkkäät, tupakoitsijat sekä pitkäaikaissairaat. Ubikinonia sen tehokkaimmassa muodossa Tuotteen sisältämä ubikinoni on valmisteessa.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksissa
  40,99€
 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksissa
  54,99€
from €40.99 to €54.99 2
40.99 Aminopörssi hinta tuotteelle
54.99 Aminopörssi hinta tuotteelle
BioActive Q10 Uniqinol 30 mg, pharmanord hinnan kehitys

BioActive Q10 Uniqinol 30 mg on Pharma Nordin tehokas ubikinonia sisältävä ravintolisä. Valmisteen ubikinoni, eli koentsyymi Q10 esiintyy aktiivisena ubikinolina. Tuotteesta hyötyvät etenkin iäkkäät, tupakoitsijat sekä pitkäaikaissairaat.

Ubikinonia sen tehokkaimmassa muodossa

Tuotteen sisältämä ubikinoni on valmisteessa sen kaikista tehokkaimmassa muodossa. Jotta ubokinoni voi imeytyä ihmisen elimistöön, on sen ensin muututtava ubikinoliksi. Koska tämä valmiste sisältää sitä valmiiksi, on se tavallista tehokkaampi. Ihmisen keho tuottaa normaalissa tilassa ubikinolia, mutta joissain tapauksissa sen tuotanto voi kuitenkin heiketä. Esim. useat sairaudet, tupakointi ja ikääntyminen voivat häiriinnyttää tuotantoa. Tuote nostaa veren ubikinonitason 3 kertaa korkeammaksi kuin vastaava tavallinen valmiste. Ainesosina valmisteessa ovat ubikinoli, glyseroli, askorbiinihappo, tokoferoliuute, kookosöljy, kosteudensäilyttäjä, gelatiini, hapettumisenestoaine, sekä väriaineet E171 ja E150c.

Tuotteen käyttösuositus on yhdestä kuuteen kapselia päivän aikana. Tuote tulee säilyttää niin, etteivät lapset tai eläimet pääse siihen käsiksi. Tätäkään ravintolisää ei tule käyttää terveellisen ja monipuolisen ravinnon tai terveiden elämäntapojen korvikkeena. Suositeltua annostusta ei tule koskaan ylittää. Kapselit ovat laktoosittomia, maidottomia ja lisäksi gluteenittomia, eli ne sopivat monelle ruoka-aineallergikolle.

Tehokas ja helppokäyttöinen valmiste

 • Sisältää aktiivista ubikinolia
 • Kapseleita otetaan päivässä 1-6 kpl

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun