Vida Vahva Sinkki+B6
Vida

Vida Vahva Sinkki+B6

6,95€
13% alennusta 7,95€
Vida Vahva Sinkki+B6 valmiste on kaikkien Vida-tuotteiden tavoin täysin Suomessa kehitetty ja valmistettu. Vida Vahva Sinkki+B6 tuotteen päivittäisellä käytöllä varmistat päivittäisen sinkin saantisi nopeasti ja helposti. Sinkki on tärkeä ihon ja hiusten hyvinvoinnille Sinkki on yksi tärkeimmistä ja välttämättömimmistä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-3 päivää
  4,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
  6,95€
 • Toimitus
  1-3 päivää
  4,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
  8,76€
 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  8,99€
  120 tablettia
  0,075 € / tablettiaa
from €6.95 to €8.99 3
6.95 Hyvinvoinnin Tavaratalo hinta tuotteelle
8.76 Hyvinvoinnin Tavaratalo hinta tuotteelle
8.99 Aminopörssi hinta tuotteelle

Vida Vahva Sinkki+B6 valmiste on kaikkien Vida-tuotteiden tavoin täysin Suomessa kehitetty ja valmistettu. Vida Vahva Sinkki+B6 tuotteen päivittäisellä käytöllä varmistat päivittäisen sinkin saantisi nopeasti ja helposti.

Sinkki on tärkeä ihon ja hiusten hyvinvoinnille

Sinkki on yksi tärkeimmistä ja välttämättömimmistä hivenaineista, sillä sitä tarvitaan osallistumaan kehossa yli kahdensadan entsyymireaktion varmistamiseen. Sinkki on tärkeää vastustuskyvyn ylläpidossa, haavojen paranemisessa, kasvussa, sekä muistin ja oppimisen tukena. Sinkin rooli vastustuskyvyn aktivoinnissa on erityisen tärkeä, sillä se aktivoi valkosolujen toimintaa, jotka puolestaan tuhoavat kehossa muodostuneita haitallisia soluja ja tartunnan aiheuttajia. B-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini ja samalla voimakas antioksidantti. Se osallistuu kehossa aminohappojen aineenvaihduntaan, sekä energian ja välittäjäaineiden tuotantoon. Väsymys, sekä ihon, hermoston ja verenkuvan muutokset voivat kaikki kieliä B-vitamiinin puutoksesta. Sinkkivalmisteeseen lisättynä B-vitamiini auttaa myös sinkin imeytymistä ja tehokasta käyttöönottoa kehossa. Suojaa kehoasi ja varmista optimaalinen hermoston ja ihon hyvinvointi kätevästi yhdellä valmisteella. Vida Vahva Sinkki+B6 auttaa sinua vahvistamaan kehosi hyvinvointia.

Vida Vahva Sinkki+B6 ravintolisä on tarkoitettu ylläpitämään vastustuskykyä, sekä ihon ja hiusten hyvinvointia. Valmiste suojaa kehoasi tehokkaasti hapetusstressiä vastaan, sekä vahvistaa muistiasi ja jaksamistasi. Hapetusstressi on kehossa normaali tapahtuma, sillä hapetusstressiä syntyy jokaisessa kehon metaboolisessa toiminnassa. Tämän lisäksi ympäristöstä tuleva kuormitus ja hapetusstressi yhdessä saattavat aiheuttaa suurta kuormitusta juuri vastustuskyvylle ja hermostolle. 1 tabletti Vida Vahva Sinkki+B6 4 milligrammaa B-vitamiinia, joka 286 % päivän saannin suosituksesta sekä 25 milligrammaa sinkkiä, joka on 250 % päivän saannin suosituksesta. Saat siis tarvitsemasi annoksen hivenaineita ja B-vitamiinia normaalin terveellisen ruokavaliosi lisäksi. Vain yksi tabletti päivässä riittää.

Tärkeää huomioitavaa tuotteesta

 • 1 tabletti päivässä.
 • Pakkauskoko 120 tablettia.

 • Verkkokauppa: Hyvinvoinnin Tavaratalo
 • Toimitusaika: 1-3 päivää
 • Toimituskulut: 4,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus
Siirry alkuun