Multimineral, Skip
Skip

Multimineral, Skip

17,90€
(0)
Multimineral SKIP on päivittäin nautittavaksi suunniteltu multimineraali- eli kivennäisainevalmiste tukemaan terveellistä ruokavaliota. Sokeroimaton tuote sisältää monia keholle tärkeitä mineraaleja, kuten muun muassa kalsiumia, rautaa, fosforia, magnesiumia, kuparia, mangaania sekä sinkkiä ja rautaa. Tärkeät kivennäisaineet yhdessä valmisteessa Multimineral SKIP on lisäravinne päivittäiseen käyttöön.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  17,90€
from €17.9 to €17.9 1
17.9 Shopping4net hinta tuotteelle
Multimineral, Skip hinnan kehitys

Multimineral SKIP on päivittäin nautittavaksi suunniteltu multimineraali- eli kivennäisainevalmiste tukemaan terveellistä ruokavaliota. Sokeroimaton tuote sisältää monia keholle tärkeitä mineraaleja, kuten muun muassa kalsiumia, rautaa, fosforia, magnesiumia, kuparia, mangaania sekä sinkkiä ja rautaa.

Tärkeät kivennäisaineet yhdessä valmisteessa

Multimineral SKIP on lisäravinne päivittäiseen käyttöön. Se sisältää useita keholle ja elimistölle välttämättömiä mineraaleja, jotka auttavat pitämään kehon toimintakuntoisena ja terveenä. Tuote sisältää kaikkia makrokivennäisaineita, eli kalsiumia, fosforia ja magnesiumia. Ne auttavat kehoa hyödyntämään ravinnosta saadun raudan, korjaamaan itseään, pitämään luuston terveenä ja parantamaan sydämen ja verenkiertoelimistön toimintaa. Mineraaliravintolisän sisältämät hivenaineet rauta, sinkki, kupari, mangaani ja jodi taas auttavat ehkäisemään väsymystä, edistävät lihasrefleksejä ja lisäävät vastustuskykyä. Elektrolyytteihin kuuluva kalium auttaa vähentämään verenpainetta. Yhdessä monipuolisen ruokavalion ja vitamiinien kanssa nämä kivennäisaineet pitävät kehostasi huolta ja säilyttävät nestetasapainon.

Elimistömme ei pysty tuottamaan mineraaleja, joten tarvittavat kivennäisaineet ja kehon rakennusaineet on saatava ravinnosta. Mineraalien tarpeeseen vaikuttavat muun muassa ruokavalio ja liikunta. Pitkälle prosessoidun ruuan syöminen ja hikoilu lisäävät mineraalien tarvetta jopa kaksin- tai kolminkertaisesti. Mineraaliravintolisän päivittäinen käyttö parantaa unenlaatua, lihaskrampit helpottuvat ja iho, hiukset sekä kynnet pysyvät kauniina ja terveinä. Mineraaliravintolisän käytöstä on hyötyä myös aineenvaihdunnalle, lihasten ja hermoston toimintaan ja sydämen hyvinvoinnille.

Multimineral SKIP kehon hyvinvointiin

 • Sisältää kehon hyvinvoinnille välttämättömiä kivennäisaineita
 • Tarkoitettu käytettäväksi päivittäin
 • Hyvä ravintolisä etenkin urheilijoille

 • Verkkokauppa: Shopping4net
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 0 €
  Aina ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun