Olimp Redweiler, 480 g, Eri makuja
Olimp

Olimp Redweiler, 480 g, Eri makuja

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
00.0
(0)
 

Olimp Nutritionin laboratorio tarjoaa laadukkaita lisäravinteita nykypäivän kuntoilijan tueksi. Redwiler on mainio lisäravinne nautittavaksi ennen harjoittelua. Lisäravinteen avulla saat korkeimman kasvun typpioksidin tuotantoon harjoittelun aikana.

Räjähtävää typpioksidikonsentraatiota harjoitteluusi

Olimp Redweiler lisäravinteelle on ominaista uniikki maku, joka tekee lisäravinteen nauttimisesta mukavaa sen räjähtävien ominaisuuksien lisäksi. Redweiler on suunnattu ainoastaan kestävimmille ja päättäväisimmille treenaajille. Lisäravinne sisältää sitrulliinia ja arginiinia, jotka auttavat nostamaan veren typpioksidia. Lisäravinne antaa treeniisi kestävyyttä, energiaa sekä fokusta. Tuotteeseen on lisätty natriumsitraattia jotta mineraalitasapaino sekä kehon nesteenkeräämiskyky parantuu. Kun lihakset saavat lisää nestettä, niiden työskentelykyky nousee. Lisäravinteen tehokkuus on testattu oikeilla treenaajilla, jotka harjoittavat kehonrakennusta ja kestävyyslajeja jossa tarvitaan maksimaalista fyysistä kapasiteettia, lujuutta ja keskittymistä. Onko sinusta kokeilijaksi?

Tätä lisäravinnetta et voi verrata muihin kokeilemiisi ja käyttäjät ovat erittäin tyytyväisiä tuotteeseen. Kun tarvitset räjähtävää suorituskyvyn lisäystä Redweiler on työkalu sinulle. Tuotteen käyttö kasvattaa keskittymistä ja toimii jopa kaikkein intensiivisimpiin ja sietämättömiin treeneihin. Ainesosat: Beeta-alaniini, L-arginiinialfaketogularaatti, sitrulliinimalaatti, kreatiinimonohydraatti, natriumsitraatti, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), kreatiinimalaatti, kalsiumfosfaatti, aromit, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), L-tyrosiini, kofeiini, happamuudensäätöaine (omenahappo), makeutusaine (asesulfaami-K, sukraloosi), nikotiiniamidi-niasiini, cayennepippuriuute (Capsicum annum L.), mustapippuriuute (Piper nigrumL.), Bioperine

Olimp Redweiler, 480 g

  • Korkea kofeiinipitoisuus (300 mg/annos 18 g = 95 mg/100 ml). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.
  • Parantaa keskittymiskykyä suorituksen aikana

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun