Creatine Monohydrate, Star Nutrition
Star Nutrition

Creatine Monohydrate, Star Nutrition

9,90€

Kreatiini on yksi fitnessmaailman suosituimpia lisäravinteita. Eikä suotta, sillä kreatiinin hyödyistä on kenties eniten näyttöä lisäravinteiden keskuudessa. Oikein käytettynä kreatiini saa sinut puristamaan irti lisätehoja treenatessa. Lisää toistoja treeniin kreatiinilla Kreatiini on elimistössä luonnostaan esiintyvä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  9,90€
  500 g
  0,02 € / g
 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  31,50€
  2000 g
  0,016 € / g
from €9.9 to €31.5 2
9.9 Fitnesstukku hinta tuotteelle
31.5 Fitnesstukku hinta tuotteelle

Kreatiini on yksi fitnessmaailman suosituimpia lisäravinteita. Eikä suotta, sillä kreatiinin hyödyistä on kenties eniten näyttöä lisäravinteiden keskuudessa. Oikein käytettynä kreatiini saa sinut puristamaan irti lisätehoja treenatessa.

Lisää toistoja treeniin kreatiinilla

Kreatiini on elimistössä luonnostaan esiintyvä aine, jota elimistömme kykenee tuottamaan myös itse. Kreatiinia saa myös ruuasta - lähinnä lihasta ja kalasta - joskin ruoan kautta elimistöön tuleva kreatiinin määrä on suhteellisen vähäinen. Kreatiini vaikuttaa lihassolujen fostaattiaineenvaihdunnan kautta: kun solu käyttää energiaa ATP (adenosiinitrifosfaatti) vapauttaa yhden fosfaattimolekyylin muuttuen ADP:ksi (adenosiinidifosfaatti). Kreatiinin tehtävä onkin edesauttaa ADP:n latautumista takaisin ATP:ksi. Tätä kautta lisäravinteena nautittu kreatiini lisää lihassolujen energiapuskuria, mikä käytännössä näkyy parantuneena sarjakestävyytenä treenatessa. Kreatiinista paras hyöty onkin saatavissa suhteellisen lyhytkestoisissa, melko intensiivisissä suorituksissa. Kaikista selkein hyöty kreatiinista näin ollen on saatavissa voimaa treenatessa. Pitempikestoiset, matalamman intensiteetin rasitukset siirtyvät käyttämään muita energiajärjestelmiä, joten kreatiinin hyöty ei ole enää niin ilmeinen. Kreatiini auttaa myös rasituksesta palautumiseen jossain määrin.

Kreatiinia on markkinoilla monessa muodossa ja sitä myös käytetään monella tavalla. Parhaat tulokset ovat saavutettavissa kreatiinin päivittäisellä käytöllä. Kolmen gramman päiväannos kreatiinia on riittävä pitämään lihassolujen kreatiinitasot maksimissaan. Usein kreatiinin käyttö aloitetaan kreatiinitankkauksella, jolloin kreatiinia nautitaan joidenkin päivien ajan suurempia määriä, jolla varmistetaan solujen latautuminen maksimaaliseen kreatiinimäärään. Ylimääräinen, tarpeeton kreatiini muuttuu elimistössä kreatiniiniksi, joka poistuu virtsan mukana. Yleisesti ottaen kreatiini on turvallinen ravintolisä, tosin jos käyttäjällä on ollut jokin maksaan tai munuaisiin liittyvä sairaus, on mahdollista, että kreatiinin käyttö aiheuttaa ongelmia. On hyvä ajatus huolehtia runsaasta nesteen saannista kreatiinin käyttämisen aikana.

Kreatiini on yksi hyödyllisimmistä treenaajan lisäravinteista

 • Tehostaa ATP:n tuotantoa
 • Auttaa korkean intensiteetin harjoittelussa
 • Todistetusti lisää fyysistä suorituskykyä
 • Yleisesti ottaen turvallinen ravintolisä

 • Verkkokauppa: Fitnesstukku
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
Siirry alkuun