Arginine Hardcore, 120 XL-caps, Chained Nutrition
Chained Nutrition

Arginine Hardcore, 120 XL-caps, Chained Nutrition

19,90€
Tehonlisäystä salille Arginine Hardcore kapseleilla. Tuote lisää typpioksidikonsentraatiota, jonka myötä verisuonet laajenevat ja verenkierto paranee, ja voit treenata kovempaa. Tuotetta tulee ottaa 4 kapselia ennen treeniä. Stimuloi kasvuhormonin vapautumista Arginine Hardcore sisältää L-Arginiinietyyliesteriä, joka stimuloi myös kasvuhormonin.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  19,90€
from €19.9 to €19.9 1
19.9 Fitnesstukku hinta tuotteelle

Tehonlisäystä salille Arginine Hardcore kapseleilla. Tuote lisää typpioksidikonsentraatiota, jonka myötä verisuonet laajenevat ja verenkierto paranee, ja voit treenata kovempaa. Tuotetta tulee ottaa 4 kapselia ennen treeniä.

Stimuloi kasvuhormonin vapautumista

Arginine Hardcore sisältää L-Arginiinietyyliesteriä, joka stimuloi myös kasvuhormonin vapautumista. Koska tuote parantaa verenkiertoa mahdollistaa se samalla kovemman treenin. Lihakset vaativat verta toimiakseen, ja pumpin ansiosta voit treenata vaikka normaalisti olisitkin täysin poikki. Tämä mahdollistaa uudet henkilökohtaiset ennätykset, ja pitemmällä aikavälillä paremman lihasten kasvun. Tuotetta voi ottaa kreatiinin sekä beta-alaniinin ohessa jolloin maksimoit sen hyödyt. L-arginiinin on myös havaittu antavan suojaa diabetesta sairastaville henkilöille, sillä se voi lisätä insuliinin tuotantoa haimassa. Tuotteen erikoisena sivuvaikutuksena voi siitä olla hyötyä myös makuuhuoneen puolella, sillä se parantaa pintaverenkiertoa.

Arginine Hardcore on sopiva tuote, mikäli olet kaivannut pientä ekstraa treeniin, mutta sopiva tuote on ollut haussa. Huomioithan, että tuote laskee tilapäisesti verenpainetta, joten jos kärsit alhaisesta verenpaineesta, niin tulisi tuotteen kanssa olla varovainen. Samasta syystä tuote voi vaatia myös hieman totuttelua. Tuote voi aiheuttaa esimerkiksi päänsärkyä. Aminohappolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota, ja päivittäistä annostussuositusta ei saa ylittää.

Kovempaa treeniä salilla

 • Edesauttaa kasvuhormonin vapautumista
 • Parantaa verenkiertoa heti

 • Verkkokauppa: Fitnesstukku
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
Siirry alkuun