Tribulus Terrestris Ultra Strong 1600 mg, ironmaxx

Tribulus Terrestris Ultra Strong 1600 mg, ironmaxx

20,23€

Tribulus Terrestris, eli okarennokki, on yksivuotinen kasvi, jonka uskotaan olevan avuksi muun muassa testosteronin tuotannossa. Sen on todettu olevan avuksi myös yleiskunnon ylläpitämisessä ja ihon hyvinvoinnissa. Tribulus Terrestris yleiskunnon ylläpitämiseen Tribulus Terrestris on hedelmiä tuottava kasvisuomujen peittämä kasvi Välimereltä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  20,23€
  90 tablettia
  0,22 € / tablettiaa
 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  20,23€
  90 tablettia
  0,225 € / tablettiaa
 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  32,83€
  180 tablettia
  0,182 € / tablettiaa
from €20.23 to €32.83 3
20.23 Fitnesstukku hinta tuotteelle
20.23 Fitnesstukku hinta tuotteelle
32.83 Fitnesstukku hinta tuotteelle

Tribulus Terrestris, eli okarennokki, on yksivuotinen kasvi, jonka uskotaan olevan avuksi muun muassa testosteronin tuotannossa. Sen on todettu olevan avuksi myös yleiskunnon ylläpitämisessä ja ihon hyvinvoinnissa.

Tribulus Terrestris yleiskunnon ylläpitämiseen

Tribulus Terrestris on hedelmiä tuottava kasvisuomujen peittämä kasvi Välimereltä. Lääkinnällisessä tarkoituksessa siitä käytetään hedelmä, lehti tai juuri. Tribulus Terrestris on hyödyllinen nauttia ennen urheilusuoritusta tai siitä palautumisen aikana. Itämaisessa lääketieteessä Kiinassa ja Intiassa sitä on käytetty tuhansia vuosia luonnonmukaisena rohdoksena. Se auttaa ihoa säilyttämään kimmoisuutensa, auttaa kehon omaa puolustusjärjestelmää taistelemaan ympäristöstä tulevia vapaita radikaaleja vastaan, vahvistaa ja tukee hermoston ja verisuonten toimintaa ja auttaa ylläpitämään hengitysteiden normaalia kuntoa. Sen avulla voidaan myös tukea virtsateiden tulehduksesta parantumista ja sen ehkäisyä. Sen on katsottu suojaavan sisäelimiä oksidatiiviselta stressiltä. Adaptogeenina sen on todettu laskevan myös aivojen stressitasoa ja joissakin tutkimuksissa todettu auttavan esimerkiksi angiinan ja joidenkin vilustumistautien torjunnassa. Sen uskotaan myös auttavan menopaussin oireissa.

Naisilla normaalin testosteronitason lasku saattaa aiheuttaa mielialan laskua, ahdistusta ja masennusta. Protodioskiinit, joita okarennokki on tulvillaan, ovat myös kasvin vaikuttavia aineita. Ne ovat vastuussa muun muassa kasvin hormonituotantoa säätelevistä ominaisuuksista. Miehillä okarennokki auttaa testosteronin tuotannossa, joka puolestaan vaikuttaa lihasten nopeampaan kasvuun ja suorituskykyyn. Lisäksi se lisää seksuaalista suorituskykyä sekä naisilla että miehillä. Tribulus terrestris auttaa aivolisäkettä tuottamaan luteinisoivaa hormonia, jonka tehtävänä on säädellä testosteronin tuotantoa. Luteinisoiva hormoni puolestaan säätelee testosteronin tuotantoa kiveksissä. Naisilla se tasapainottaa hormonitasoa lisäten myös naisen kehossa testosteronin määrää, auttaen esimerkiksi haluttomuuteen ja fyysiseen suorituskykyyn. Se tasoittaa hormonitoimintaa erityisesti vaihdevuosien aikana.

Hyödyllistä tietoa tuotteesta

 • Annostus: 2 tablettia päivässä kuukauden ajan, sitten 1 tabletti päivässä.
 • Ei suositella raskaana oleville tai imettäville.

 • Verkkokauppa: Fitnesstukku
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
Siirry alkuun