Intensity Power, 300 g, Star Nutrition
Star Nutrition

Intensity Power, 300 g, Star Nutrition

21,90€

Star Nutritionin Intensity Power on entistäkin intensiivisemmällä koostumuksellaan voimakastehoinen treeniboosteri. Sisältäen 200mg kofeiinia per annos tämä laturi löytää koneestasi lisätehoja mihin tahansa harjoitukseen. Tuote sisältää myös Kre-Alkalyniä: pH-puskuroitua kreatiinimonohydraattia. Intensity Power lataa.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  21,90€
  Chili-Lime
 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  21,90€
  Kiwi
from €21.9 to €21.9 2
21.9 Fitnesstukku hinta tuotteelle
21.9 Fitnesstukku hinta tuotteelle

Star Nutritionin Intensity Power on entistäkin intensiivisemmällä koostumuksellaan voimakastehoinen treeniboosteri. Sisältäen 200mg kofeiinia per annos tämä laturi löytää koneestasi lisätehoja mihin tahansa harjoitukseen. Tuote sisältää myös Kre-Alkalyniä: pH-puskuroitua kreatiinimonohydraattia.

Intensity Power lataa treeneihisi lisätehoja

Intensity Power on Star Nutritionin uusi, paranneltu versio heidän huippusuositusta Pre-Workout -lisäravinteestaan. Uuden koostumuksen mukainen Intensity Power on entistäkin voimakkaampi - entistäkin intensiivisempi treenilaturi. Alkuperäiseen verrattuna Intensity Power sisältää kaksinkertaisen määrän kofeiinia! Tämä takaa vireystilan ja keskittymiskyvyn olevan kohdillaan, kun tähtäät harjoittelussasi omien ennätystesi murskaamiseen armoa osoittamatta. Kyseessä on monipuolinen ja tasapainoinen pre-workout -valmiste, joka sisältää lisäksi muun muassa pH-puskuroitua kreatiinimonohydraattia Kre-Alkalyniä, arginiinia, beeta-alaniinia ja sitrulliinia. Laadukas kreatiini tuotteessa beeta-alaniinin ja sitrulliinin avustuksella takaa, että sarjakestävyyden optimoimiseksi on tarvittavat toimenpiteet suoritettu. Tämä sekoitus laadukkaita ja tehokkaaksi todettuja ainesosia virittää sinut parhaaseen mahdolliseen tilaan päämäärätietoista harjoittelua suorittamaan. Älä anna minkään esteen seistä sinun ja treenisi välillä. Jyrää esteet edistymisesi tieltä armotta kuin villiintynyt puskutraktori!

Sekoita yksi mitallinen (16g) treeniboosterijauhetta lasilliseen vettä ja nauti noin puoli tuntia ennen harjoittelun alkua. Tunne kuinka sinut ottaa valtaansa uusi intensiteetti ja voima, joka lähettää sinut toinen toistaan satumaisemmilla uroteoille treenaamisen valtakunnassa. Tunne lihaksiasi pullistuvan täyttyessään tuotteen sisältämistä kreatiinista, haaraketjuisista aminohapoista ja beeta-alaniinista. - valmiina mihin tahansa koettelemukseen. Makuvaihtoehtoina eksoottisen raikkaat Chili-Lime ja Kiiwi! Suositeltua päivittäisannosta ei tule ylittää. Ravintolisät eivät koskaan korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja, muista myös levon merkitys. Korkea kofeiinipitoisuus (66 mg / 100 ml). Tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille urheilijoille. Ei lapsille, raskaana oleville tai imettäville naisille. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Entistäkin intensiivisempi Pre-Workout!

 • 200mg kofeiinia / annos
 • Piristävä vaikutus
 • Sisältää myös mm. tauriinia, sitrulliinia, arginiinia ja beeta-alaniinia!
 • Kre-Alkalyn pH-puskuroitua kreatiinimonohydraattia

 • Verkkokauppa: Fitnesstukku
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
Siirry alkuun