Mutant Mass massanlisääjä, Eri kokoja ja makuja
Mutant

Mutant Mass massanlisääjä, Eri kokoja ja makuja

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

Mutant Mass Hardcore-massanlisääjä, jota jokainen tosissaan treenaava on aina odottanut! Tuote on suunniteltu kohdistetusti kovaa treenaaville urheilijoille, jotka tavoittelevat treenillään lisää massaa, voimaa ja kestävyyttä.

Tehokas tapa lisätä massaa

Treenattuun, lihaksikkaaseen vartaloon ei ole oikoteitä. Jokainen kehonrakennukseen perehtynyt tietää, että tavoitteisiin päästään vain kovan treenaamisen tuloksena. Se vaatii itsensä likoon laittamista, raakaa työtä ja omistautumista. Treenattu kroppa on palkinto periksiantamattomuudesta ja niistä lukemattomista tunneista, joiden aikana on laiskuuden sijaan annettu parhaansa. Vaikka treenin perusta onkin kova työ salilla, tarvitaan kuitenkin myös oikeanlaista ravintoa. Vääränlainen tai riittämätön ravinto heikentää tuloksia. Mutant Mass Hardcore -massanlisääjä on suunniteltu treenaajan avuksi tuomaan lisää massaa. Se on optimaalinen kokonaisuus oikeita ravintoaineita antaen käyttäjälleen parhaan mahdollisen hyödyn treenilleen. Tuloksekas treeni vaatii rinnalleen parhaat ravintoaineet. Ne ovat saatavilla Mutant Mass Hardcore -massanlisääjästä, joka on tarkoitettu treenaajalle, joka haluaa erityisesti lisätä massaa kehossaan, ei esimerkiksi kiinteytyä ja hoikistua. Valitse tämä tuote, jos raamikkaampi hartialinja on tavoitteesi.

Mutant Mass Hardcore-massanlisääjä on suosittu tuote etenkin kovaa treenaaville urheilijoille, jotka tavoittelevat lisää massaa sekä voimaa. Yhdessä annoksessa on 1000 kaloria energiaa. Tuote sopii erittäin hyvin kaikille, joille massanlisäys on hankalaa tai bulkilla ollessasi tarvitset mahdollisimman paljon lisäenergiaa ruokavalioosi. Mutant Mass sisältää yli 50 g proteiinia sekeä 18 g laadukasta rasvaa. 2.2 kg pakkauksesta saat noin yhdeksän annosta minimiannostuksella ja 6.8 kilon pakkauksesta 26 annosta. Tämä tuote helpottaa merkittävästi energiansaantia, joka monesti muodostuu ongelmaksi. Riittävä energia on perusedellytys lihaskasvulle ja voiman keräämiselle. Lisää siis tämä supertuote ruokavalioosi viemään treenisi uudelle tasolle.

Helppo tapa kasvattaa massaa

  • Huimat 1000 kaloria/annos
  • 18 g hyviä rasvoja/annos
Siirry alkuun