Finnmax L-arginine
Finnmax

Finnmax L-arginine

16,99€

Finnmax L-arginine on erittäin tehokas, ja luonnonmukainen arginiinivalmiste, joka lisää typpioksidin tuotantoa elimistössä, jolloin joka verenvirtausta lihaksiin tehostuu, ja hapen sekä ravintoaineiden kuljetus lihaksiin helpottuu. Finnmax L-arginine on luonnonmukainen arginiinivalmiste Finnmax L-arginine valmiste sisältää typpioksidia, joka laajentaa.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksissa
  16,99€
  200 g
  0,085 € / g
 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksissa
  20,99€
 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  22,00€
  300 g
  0,073 € / g
 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  22,00€
 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  32,99€
  500 g
  0,066 € / g
from €16.99 to €32.99 5
16.99 Aminopörssi hinta tuotteelle
20.99 Aminopörssi hinta tuotteelle
22 Fitnesstukku hinta tuotteelle
22 Fitnesstukku hinta tuotteelle
32.99 Aminopörssi hinta tuotteelle

Finnmax L-arginine on erittäin tehokas, ja luonnonmukainen arginiinivalmiste, joka lisää typpioksidin tuotantoa elimistössä, jolloin joka verenvirtausta lihaksiin tehostuu, ja hapen sekä ravintoaineiden kuljetus lihaksiin helpottuu.

Finnmax L-arginine on luonnonmukainen arginiinivalmiste

Finnmax L-arginine valmiste sisältää typpioksidia, joka laajentaa pieniä verisuonia lisäten verenvirtausta lihaksiin, alentaa korkeaa verenpainetta sekä tehostaa miehillä erektion saantia. Arginiinin avulla ravintoaineiden, ja hapen kuljetus lihassoluihin lisääntyy tehokkaasti, ja kuona-aineet poistuvat soluista verrattain nopeasti. Arginiinia käytetään myös vastustuskyvyn tehostamiseen, ja elimistön oman kasvuhormonin lisäämiseen. Elimistö pystyy hyödyntämään FinnMax arginiinia todella hyvin, sillä se on valmistettu fermentointimenetelmää hyödyntäen, jolloin spesifi bakteerikanta valmistetaan kasvatusliuoksessa hyödyntämällä kasvien luovuttamaa glukoosia energiana. Fermentointimenetelmällä valmistettu L-arginiini on luonnonmukaista, puhdasta, ja ihmisen elimistö pystyy hyödyntämään sitä tehokkaasti. Valmistetta kannattaa nauttia aina ennen nukkumaan menoa, ja hyvissä ajoin ennen fyysisesti kuormittavan työn, tai liikunnan harrastamisen aloittamista. Valmiste sisältää täysin kasviperäistä arginiinia, eli korkealuokkaista maissista saatua glukoosia valmistusaineena.

Finnmax L-arginine on laadukasta arginiinia jauheen muodossa. Arginiinilla on tärkeä tehtävä ihmisen elimistön kunnosta huolehtijana, sillä valmiste säätelee verenpainetta, verenkiertoa, verihiutaleiden toimintaa, elimistön immuunivastetta, ja energiatasoja. L-arginiini toimii lisäksi elimistön yhtenä proteiinisynteesiin tehokkaasti osallistuvista aminohapoista. Arginiinin useat terveysvaikutukset ovat selvinneet tutkijoille viime vuosina yhä paremmin. Finnmax L-arginine auttaa kohentamaan typpioksidin tuotantoa, jonka puute on monien oireyhtymien, ja sairauksien taustalla. Erityisesti erilaiset tulehdukselliset sairaudet, ja kerääntynyt haitallinen sisäelinrasva alentavat jatkuvasti elimistön arginiinivarastoja. Stressi aiheuttaa nykyajan kiireisessä yhteiskunnassa paljon huolta ja murheita, joka puolestaan tyhjentää helposti elimistön arginiini varastot, aiheuttaen maksan rasvoittumista sekä insuliiniresistenssiä. Finnmax L-arginine on luonnonmukaisesti valmistettu, eikä ole sidottu suolahappoon.

Finnmax L-arginine auttaa sydäntä toimimaan tehokkaasti

 • Arginiinilla on elimistössä tärkeä rooli
 • Arginiini suojaa tulehduskipulääkkeiden aiheuttamilta vaurioilta

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun