CLA Advanced, 90 caps, Star Nutrition
Star Nutrition

CLA Advanced, 90 caps, Star Nutrition

16,90€

Ultimate CLA 90 on tehokas ravintolisä, joka edistää elimistön rasvanpolttoa. Kysymyksessä on korkealuokkainen tiivistetty ravintolisä, joka sisältää konjugoitunut linolihappoa. Linolihappo kuuluu ihmisille välttämättömiin Omega-6 rasvahappoihin. CLA Advanced ravintolisä ei sisällä kofeiinia Valmisteen sisältämä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  16,90€
  1 kpl
  16,9 € / kpl
 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  44,90€
  4 kpl
  11,23 € / kpl
from €16.9 to €44.9 2
16.9 Fitnesstukku hinta tuotteelle
44.9 Fitnesstukku hinta tuotteelle

Ultimate CLA 90 on tehokas ravintolisä, joka edistää elimistön rasvanpolttoa. Kysymyksessä on korkealuokkainen tiivistetty ravintolisä, joka sisältää konjugoitunut linolihappoa. Linolihappo kuuluu ihmisille välttämättömiin Omega-6 rasvahappoihin.

CLA Advanced ravintolisä ei sisällä kofeiinia

Valmisteen sisältämä konjugoitunut linolihappo on terveellinen transrasvahappo, joka edistää rasvanpolttoa, ja nopeuttaa painonpudotusta. Elimistö ottaa energiaa suoraan rasvakudoksesta, silloin kun henkilö kuluttaa kaloreita enemmän, kun nauttii niitä. Rasvan määrä elimistössä vähenee, ja CLA Advanced ravintolisä hillitsee ruokahalua, jolloin painonpudotus helpottuu. CLA valmiste nopeuttaa kalorivajeen tulemista, jolloin painonpudotus tehostuu. Tehokas valmiste estää tehokkaasti kaloreita varastoitumasta rasvakudokseen. Linolihapolla on tärkeä tehtävä ruoansulatuskanavan toiminnassa, ja verenkiertoelimistössä. Linolihappo antaa iholle hyviä rasvahappoja, ja sen puute aiheuttaa ihon hilseilyä, ja kuivumista. Kasviöljyt sisältävät ihmiselle runsaasti linolihappoa.

CLA Advanced on 100-prosenttista Clarinol raaka-ainetta, joka on tuotemerkkisuojattu. Kapseleita annostellaan 1 kapseli 3 kertaa päivässä. Valmistetta käytetään kuureina, ei pidempään kuin 6 kuukautta peräkkäin. Valmiste on tehokas ravintolisä, jota ei saa käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Valmiste on säilytettävä poissa lemmikkien ja lasten ulottuvilta. CLA Advanced on tarkoitettu terveiden yli 18-vuotiaiden henkilöiden käyttöön. Ollessasi raskaana, imettäessäsi, tai ollessasi sairaana, sinun pitää ottaa yhteyttä lääkäriin ennen valmisteen käyttöä.

CLA Advanced sisältää Omega 6 rasvahappoa

 • CLA Advanced edistää tehokkaasti rasvanpolttoa
 • CLA Advanced nopeuttaa painonpudotusta

 • Verkkokauppa: Fitnesstukku
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
Siirry alkuun