Mega MSM, 100 caps, Scitec Nutrition
Scitec Nutrition

Mega MSM, 100 caps, Scitec Nutrition

9,90€
(0)
Scitec Nutritionilla on vankka kokemus lisäravinteista. Pääset hyödyntämään heidän osaamistaan tehokkailla Mega MSM -kapseleilla. Yhdessä kapselissa on 800 mg MSM:ää. Se on siis todella tehokas MSM-valmiste. Miksi käyttäisit MSM:ää MSM eli metyylisulfonyylimetaani, jota kutsutaan myös orgaanikseksi rikiksi, on saanut.... Lue lisää
 

Scitec Nutritionilla on vankka kokemus lisäravinteista. Pääset hyödyntämään heidän osaamistaan tehokkailla Mega MSM -kapseleilla. Yhdessä kapselissa on 800 mg MSM:ää. Se on siis todella tehokas MSM-valmiste.

Miksi käyttäisit MSM:ää

MSM eli metyylisulfonyylimetaani, jota kutsutaan myös orgaanikseksi rikiksi, on saanut suuren suosionsa sen auttaessa tietyissä kiputiloissa, kuten lihas- ja nivelkivuissa. Sen sanotaan myös alentavan tulehdusta sekä hapetusstressiä. Suomen Terveyskauppiaiden liitto on valinnut vuonna 2015 MSM:n parhaaksi urheiluvalmisteeksi. Se onkin erityisen suosittu aktiivisten liikkujien keskuudessa. Scitec Nutritionin MSM on helppo nauttia kapselimuodossa. Parhaimman hyödyn saat nauttimalla MSM:ää aamuin illoin. Esimerkiksi yksi (1) kapseli aamulla ja kaksi (2) illalla. MSM:ää on pieniä määriä myös esimerkiksi kasviksissa, hedelmissä, oluessa, portviinissä ja raakamaidossa. Näistä et saa kuitenkaan riittävästi orgaanista rikkiä vaan parempaa vaikutusta hakeville MSM lisäravinteena on oikea valinta.

MSM:n käyttäjät sanovat kokeneensa käytöstä seuraavia hyötyjä: vähemmän lihasjäykkyyttä, vähemmän nivelkipuja, parempi liikkuvuus, parempi ihon kunto. Aloita MSM:n käyttö yhdestä (1) kapselista, voit lisätä annosta aina kolmeen (3) kapseliin asti. Tulet todennäköisesti huomaamaan positiivisia muutoksia kehossasi kahden viikon yhtäjaksoisen käytön aikana. MSM:ää ei suositella verenohennuslääkkeitä käyttäville eikä raskaana oleville. MSM ei korvaa terveellistä ruokavaliota eikä lääkärin määräämiä lääkkeitä.

Mega MSM:n hyötyjä

  • Helppokäyttöinen 800 mg kapselimuoto
  • Sisältö 100% MSM

    4 1 5 1

    Kokemuksia? Lisää kommentti

    Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


    Siirry alkuun