DAA XL Tabs, 90 tabs, Star Nutrition
Star Nutrition

DAA XL Tabs, 90 tabs, Star Nutrition

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

Tehosta elimistösi omaa testosteronituotantoa Star Nutritionin DAA-tuotteella. DAA XL Tabs sisältää D-asparagiinihappoa, jolla on keskeinen tehtävä elimistön testosteronitasojen ylläpitämisessä. Tätä kautta DAA edistää lihasvoiman ja -massan kasvua.

Tehosta omaa testosteronin tuotantoasi!

DAA XL tabs sisältää D-asparagiinihappoa, joka on aminohappo. Asparagiinihappo vaikuttaa elimistössä niin kutsutun HPG-akselin välityksellä. HPG-akselin voisi suomentaa muotoon hypotalamus-aivolisäke-sukupuolirauhas -akseli. HPG-akseli edustaakin siis mekanismia, jonka kautta D-asparagiinihappo saa elimistön testosteronitasot nousuun. DAA:n säännöllinen nauttiminen voi tätä kautta saada aikaan merkittävää lihasmassan ja -voiman kasvua. D-asparagiinihapon vaikuttavuus on todennettu merkittäväksi tutkimuksessa, jossa 12 päivän DAA-annostelun havaittiin kohottavan koehenkilöiden testosteronitasoja jopa 42%. DAA vaikuttaa nostavan myös elimistön LH (luteinisoiva hormoni) -tasoja. Luteinisoiva hormoni on nk. gonadotropiini, joka vaikuttaa sukupuolirauhasten toimintaan. Miehillä LH-tasojen nousu lisää mieshormonien tuotantoa kiveksissä. DAA:ta käyttämällä varmistat, että ainakaan elimistön hormonituotanto ei pääse muodostumaan rajoittavaksi tekijäksi treenistä irrotettaville hyödyille! DAA edustaa täysin luonnollista keinoa nostaa elimistön omaa testosteronin tuotantoa!

DAA-tuotteita on järkevintä käyttää jaksoittaisesti, pitäen käytöstä välillä taukoja. DAA:lla nostat elimistön omaa testosteronin tuotantoa. Testosteroni on tärkeä tekijä lihaskasvun, rasvanpolton ja jo aivan yleisen vireystilan suhteen. Tuotteesta on hyötyä erityisesti ikääntyvälle urheilijalle, jonka oma testosteronin tuotanto on päässyt hidastumaan. DAA edesauttaa voiman, nopeuden ja energian kehittymiseen - tekijöihin, joihin testosteroni sukupuolesta riippumatta ihmisillä vaikuttaa. Yksi purkki sisältää 90 DAA-kapselia. Suositeltu päiväannos on 3 kapselia päivässä (1000mg DAA:ta jokaisessa kapselissa), millä annostuksella purkillinen riittää 30:ksi päiväksi. Ravintolisiä ei ole tarkoitettu korvaamaan monipuolista ruokavaliota. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Tuote on tarkoitettu terveiden, yli 18-vuotiaiden henkilöiden käyttöön.

Star Nutritionin kätevät DAA-kapselit

  • Tehostaa lihasvoiman ja -massan kasvua
  • Edistää elimistön omaa testosteronin tuotantoa
  • Helposti käytettävät, kätevät kapselit
Siirry alkuun