Synephrine Hardcore, 120 caps, Chained Nutrition
Chained Nutrition

Synephrine Hardcore, 120 caps, Chained Nutrition

9,90€
Synefriini on mekanismiltaan samanlainen kuin lääkeaine efedriini. Se on kuitenkin miedompaa. Sen polttaa rasvaa ja sillä on joitakin positiivisia vaikutuksia ruuansulatukseen ja verenkiertoon. Synephrine Hardcore sisältää puhdasta synefriiniä. Synephrine Hardcore koviin tuloksiin Synefriini on alkaloidi, jolla on vaikutuksia sydämeen, verisuonistoon ja.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  9,90€
from €9.9 to €9.9 1
9.9 Fitnesstukku hinta tuotteelle

Synefriini on mekanismiltaan samanlainen kuin lääkeaine efedriini. Se on kuitenkin miedompaa. Sen polttaa rasvaa ja sillä on joitakin positiivisia vaikutuksia ruuansulatukseen ja verenkiertoon. Synephrine Hardcore sisältää puhdasta synefriiniä.

Synephrine Hardcore koviin tuloksiin

Synefriini on alkaloidi, jolla on vaikutuksia sydämeen, verisuonistoon ja keskushermostoon. Se sopii mainiosti rasvanpolttoon, näläntunteen hillintään ja vireystason nostoon. Sen on katsottu parantavan keskittymiskykyä ja vaikuttavan piristävästi yleiseen olotilaan. Chain Nutritionin kapseleiden muodossa nautittava synefriini on varmasti yksi markkinoiden tehokkaimmista rasvaa polttavista tuotteista, sillä se sisältää puhdasta HCL-synefriiniä. Luontaisesti synefriiniä esiintyy pieniä määriä esimerkiksi sitrushedelmien kuorissa, joista erityisesti pomeranssin kuorissa jopa jossain määrin huomattavia määriä. Synefriinin kestävyyttä parantava ja piristävä vaikutus perustuu sen toimintaan, joka aktivoi kehon beeta-3 reseptoreita. beeta-3 reseptoreita on runsaasti rasvasoluissa ja niitä aktivoimalla synefriini stimuloi rasvakudoksen rasvojen pilkkoutumista. Tämän lisäksi beeta-3 reseptoreiden aktivointi lisää lämmöntuotantoa, joten ole valmis myös hikoilemaan urheillessasi tavallista enemmän. Synefriini on kaiken kaikkiaan todella tehokas rasvanpolttaja.

Yksi kapseli sisältää peräti 40 milligrammaa puhdasta HCL-synefriiniä. Tämä määrä auttaa sinua varmasti siivittämään aivan uusiin ulottuvuuksiin treenatessasi tai urheilusuorituksessasi. Sen vaikutus perustuu samaan, kuin pomeranssinkuoriuutteessakin. Synefriiniä sisältäviä ainesosia on kautta aikojen käytetty sisäisesti nautittuna rasvanpolton lisäksi myös sienten aiheuttamiin tulehduksiin, väsymykseen, nuhaan, vatsaongelmiin, verensokerin ja verenpaineen tasaamiseen, sydämen ja verenkierron ongelmiin, vatsan, haiman, virtsarakon ja munuaisten normaalin toiminnan ylläpitämiseen ja unihäiriöihin. Lisäksi se on ollut käytössä lievittämään flunssan, päänsäryn, hermosäryn, lihaksien ja nivelien säryn, sekä ulkoisesti esimerkiksi epäpuhtaalle iholle ja mustelmiin. Synefriiniä ei tule käyttää yhdessä kofeiinin kanssa, sillä se saattaa aiheuttaa verenpaineen nousua myös aivan terveissä henkilöissä.

Synefriini polttaa tehokkaasti rasvaa

 • Annostus: 1 kapseli päivässä.
 • Annoksia pakkauksessa: 120 kpl.

 • Verkkokauppa: Fitnesstukku
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
Siirry alkuun