Whey-80, Star Nutrition
Star Nutrition

Whey-80, Star Nutrition

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
00.0
(0)
 

Start Nutritionin Whey-80 on korkealaatuinen heraproteiinikonsentraatti. Laadukkaan ravinnon ja riittävän levon ohella lisäravinteena nautittu proteiini auttaa saamaan treenistä irti optimaalisen määrän lihaskasvua. Loistava maku ja imeytyvyys.

Laadukas heraproteiini on treenaajan paras ystävä

Laadukas heraproteiinijauhe on loistava tapa täydentää päivittäistä proteiinin saantia. Riittävä proteiinin saanti edistää treenistä palautumista ja lihassolujen proteiinisynteesin kautta myös lihasmassan kasvua. Ruokavaliossa proteiinia saadaan esimerkiksi eläinkunnan tuotteista tai soijasta. Huomionarvoista on, että hyvälaatuisen lihankin proteiinipitoisuus on noin 20% kun herasta proteiinia on 80%. Proteiini koostuu aminohapoista, jotka elimistössä vastaavat muun muassa lihasten kasvattamisen tärkeästä tehtävästä. Parhaita aikoja nauttia lisäproteiinia ovatkin hetket, jolloin elimistön aminohappotasot ovat matalimmillaan: aamulla, treenin jälkeen tai lisäravinteena aterioiden välissä. Erityisesti proteiinipitoisen palautusjuoman vaikutuksesta lihaskasvuun on runsaasti näyttöä. Palautusjuoma toimii samalla kätevänä tapana palauttaa elimistön nestetasapainoa rasituksen jälkeen. Proteiinijauhe ei ole tarkoitettu korvaamaan monipuolista ruokavaliota, vaan toimimaan sen lisänä. Muistathan myös riittävän levon ja terveellisten elämäntapojen merkityksen.

Treenaajalle, joka tahtoo nähdä myös tuloksia, on herajauhe korvaamaton toveri. Star Nutritionin Whey-80 on mainio tapa lisätä proteiinin saantiasi. Herajauhe säilyy pitkään ja on helppo ottaa mukaan kuntosalin pukuhuoneeseen palautusjuomana. Odottamattomissa tilanteissa on myös hienoa olla kotona varalla varma vaihtoehto, jolla varmistaa riittävä proteiinin saanti keskellä arjen kiemuroitakin. Yksi annos jauhetta sisältää noin 25g proteiinia. Viimeisimmän valmistusteknologian ansiosta Star Nutritionin tuotteen proteiini säilyy puhtaana ja vahingoittumattomana omaten korkean biologisen arvon. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit mistään sairaudesta tai käytät lääkityksiä, ota yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

Lihakset kasvamaan heraproteiinikonsentraatilla

  • Auttaa rasituksesta palautumisessa
  • Pohjois-Euroopan myydyin heraproteiini
  • Ultrasuodatettu, instantisoitu proteiinijauhe
  • Hyvä maku ja liukenevuus

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun