L-Arginine (powder), 500 g, Star Nutrition
Star Nutrition

L-Arginine (powder), 500 g, Star Nutrition

16,90€
L-arginiini on aminohappo, joka lisää typpioksidin määrää kehossa. Typpioksidi on typen ja hapen muodostama yhdiste. Näin se laajentaa myös verisuonia ja lisää hapen määrää lihaksessa. L-arginiini sopii voimaharjoittelun tueksi Aminohapot toimivat eräänlaisina proteiinin rakennuspalikoina kehossa. Normaalisti ihminen.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  16,90€
from €16.9 to €16.9 1
16.9 Fitnesstukku hinta tuotteelle

L-arginiini on aminohappo, joka lisää typpioksidin määrää kehossa. Typpioksidi on typen ja hapen muodostama yhdiste. Näin se laajentaa myös verisuonia ja lisää hapen määrää lihaksessa.

L-arginiini sopii voimaharjoittelun tueksi

Aminohapot toimivat eräänlaisina proteiinin rakennuspalikoina kehossa. Normaalisti ihminen tarvitsee varsin suuria määriä arginiinia. Keratiini on puolestaan proteiini, joka aktivoituu lihaksen hapenottokyvyssä ja immuunivasteen toiminnassa. L-arginiini on puolestaan keratiinin lähtöaine, siis aine, josta keho tuottaa itse sen tarvitseman määrän keratiinia. L-arginiini lisää typpioksidin määrää kehossa. Typpioksidi säätelee muun muassa verenpainetta ja verenkiertoa. Se on tästä syystä hyödyllinen esimerkiksi potenssiongelmista ja korkeasta verenpaineesta kärsiville. Se on hyödyksi myös immuunijärjestelmälle ja verensokerin säätelylle. Se auttaa myös hiustenlähtöön ja hiusten hyvinvointiin, sekä poistaa kehon myrkkyjä, joten lisäravinteet ovat varsin hyvä tapa varmistaa sen riittävä päivittäinen taso kehossa ja Star Nuritionin L-Arginiini sopii tähän mainiosti, sillä se sopii hienosti esimerkiksi proteiinipirtelöön, mehuun, veteen tai johonkin muuhun juomaan.

Arginiinia esiintyy luontaisesti suuria määriä esimerkiksi sipuli, riisi, pähkinät ja siemenet sekä sienet. Liha ja kala sisältävät myös paljon arginiinia, mutta ihmisen keho ei ota elollisen tuottamaa arginiinia yhtä tehokkaasti käyttöönsä kuin kasviperäistä. Siksi esimerkiksi liha- tai pitkälle tuotettuja aterioita syövien olisi hyvä lisätä arginiinia ruokavalioonsa. Keho pystyy myös itse tuottamaan pienehköjä määriä arginiinia. Erilaiset tulehdustilat tai sairaudet lisäävät arginiinin tarvetta, sillä ne kuluttavat kehon omia arginiinivarastoja, kuten tekee myös raskas urheilu ja kova stressi. Sekä miesten että naisten kannattaa lisätä arginiinin käyttöä myös silloin, jos kokevat tarvitsevansa hieman lisäkierroksia seksielämäänsä.

Hyödyllistä tietoa tuotteesta

 • Annoksessa 3,4 grammaa arginiinia.
 • Sopii esimerkiksi pirtelöön sekoitettuna.

 • Verkkokauppa: Fitnesstukku
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
Siirry alkuun