Ionosil Kolloidalt Silver

Ionosil Kolloidalt Silver

18,40€

(0)
Hopealla on tiedetty olevan antimikrobisia ominaisuuksia jo antiikin ajoista lähtien ja kolloidista hopeaa käytettiin laajasti lääketieteessä ennen antibioottien keksimistä. Antibiooteille resistenttien bakteerikantojen lisääntyessä antibioottien ylikäytön vuoksi, hopealiuokset ovat palaamassa käyttöön. Vaihtoehtoinen nopea puhdistusmenetelmä Ionosil.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  18,40€
  500 ml
  0,037 € / ml
 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  30,60€
  1000 ml
  0,031 € / ml
 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  93,50€
  5000 ml
  0,019 € / ml
from €18.4 to €93.5 3
18.4 Fitnesstukku hinta tuotteelle
30.6 Fitnesstukku hinta tuotteelle
93.5 Fitnesstukku hinta tuotteelle
Ionosil Kolloidalt Silver hinnan kehitys

Hopealla on tiedetty olevan antimikrobisia ominaisuuksia jo antiikin ajoista lähtien ja kolloidista hopeaa käytettiin laajasti lääketieteessä ennen antibioottien keksimistä. Antibiooteille resistenttien bakteerikantojen lisääntyessä antibioottien ylikäytön vuoksi, hopealiuokset ovat palaamassa käyttöön.

Vaihtoehtoinen nopea puhdistusmenetelmä

Ionosil Kolloidalt Silver soveltuu pintojen desinfiointiin, sillä sen sisältämät hopeapartikkelit tarttuvat bakteerien pintaan ja tukkivat niiden solut. Näin bakteerifilmien muodostuminen pinnoille estyy. Helppokäyttöinen liuos sopii haavojen ja palovammojen puhdistukseen ja hauteisiin. Kroonista nenän sivuontelotulehdusta voi koettaa hoitaa käyttämällä kolloidista hopeaa vaihtoehtoisena onteloiden huuhtelunesteenä, eikä sillä ole alustavissa tutkimuksissa havaittu olevan merkittäviä haittavaikutuksia. Tuote voi kuitenkin häiritä antibioottien imeytymistä tai heikentää muuten niiden tehoa, joten yhteiskäyttöä ei suositella. Kolloidinen hopea tappaa bakteereja ja poistaa häiritsevät hajut kengistä. Valmiste sopii erinomaisesti reppureissaajille, retkivarustukseen, matkailuvaunukäyttöön, veneilijöille ja mökille.

Kolloidinen hopea ei ole hivenaine, eikä ihmiselle tarpeellinen ravintolisä. Kolloidista hopeaa ei tule niellä ja pitkäaikaista käyttöä myös ulkoisesti tulee varmuuden vuoksi välttää. Se on vaihtoehtoinen hoitomenetelmä, joka voi nieltynä aiheuttaa huomattavia haittoja, kuten munuaisvaurioita, mahaärsytystä ja päänsärkyä, ja jonka tehosta lääkkeenä ei ole tieteellistä näyttöä. Pitkäaikaisessa käytössä se voi aiheuttaa argyriaa, jossa iho sinistyy tai harmaantuu peruuttamattomasti.

Vaihtoehtoinen antibakteerinen puhdistusliuos

 • Sopii vain ulkoiseen käyttöön
 • Oivallinen hajunpoistaja kengille
 • Soveltuu myös haavahauteisiin
 • Puhdistaa pinnat ja ehkäisee bakteerien kiinnittymisen

 • Verkkokauppa: Fitnesstukku
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun