Mars Proteiinipatukka

Mars Proteiinipatukka

2,46€

Klassinen suklaapatukka - nyt paljon enemmän proteiinia sisältävänä versiona! 19 grammaa proteiinia per patukka - kahdeksan kertaa enemmän kuin perinteisessä Mars-patukan versiossa. Maukas tapa lisätä proteiinia ruokavalioon. Tuttu patukka paremmalla ravintosisällöllä! Muistathan vielä Marsin suklaapatukan maistuvan suklaapäällyksen.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksissa
  2,46€
  1 kpl
  2,46 € / kpl
 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  2,90€
  1 kpl
  2,9 € / kpl
 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  38,90€
  18 kpl
  2,16 € / kpl
from €2.46 to €38.9 3
2.46 Aminopörssi hinta tuotteelle
2.9 Fitnesstukku hinta tuotteelle
38.9 Fitnesstukku hinta tuotteelle

Klassinen suklaapatukka - nyt paljon enemmän proteiinia sisältävänä versiona! 19 grammaa proteiinia per patukka - kahdeksan kertaa enemmän kuin perinteisessä Mars-patukan versiossa. Maukas tapa lisätä proteiinia ruokavalioon.

Tuttu patukka paremmalla ravintosisällöllä!

Muistathan vielä Marsin suklaapatukan maistuvan suklaapäällyksen ja sisältä paljastuvan mainion nougat'sta muodostuvan keskustan? Kukapa ne voisi unohtaa! Jos etsit uusia, herkullisia tapoja lisätä proteiinia ruokavalioosi, tulet rakastamaan tätä patukkaa! Mars-proteiinipatukassa on perinteisen Mars-patukan suun myötäinen maku, mutta vähemmän sokeria ja enemmän proteiinia! Patukassa on maukas suklaapäällys ja sen alla kermaista toffeeta. Merkittävin ero perinteiseen Marsiin onkin patukan ydin, joka on runsassokerisen nougat'n sijasta runsasproteiininen tulkinta nougat'sta. Marsin proteiinipatukka vie proteiinipitoiset välipalat aivan uudelle maukkauden tasolle. Patukan proteiini on peräisin useista eri lähteistä koostetusta, monipuolisesta proteiiniyhdistelmästä (mm. kollageeni, hera, soija ja kananmuna). Tämä varmistaa, että patukka on tehokas ravintolähde palauttamaan sinut treenin aiheuttamista rasituksista. Vähärasvainen ja -sokerinen patukka soveltuu myös ateriankorvikkeeksi laihduttajalle!

Laitetaan suut makeiksi! Marsin proteiinipatukka on loistava vaihtoehto makean nälän tyydyttämiseen päästämättä kuitenkaan ruokavaliota täysin käsistä. Proteiinipitoisen ruokavalion ei tarvitse välttämättä tarkoittaa jatkuvaa itsensä kieltämistä ja ruoskintaa. Tässä on hieno vaihtoehto, jolla saa monipuolistettua ravintonsa proteiinilähteitä! Aina arjen ympyröissä ei ole mahdollista laittaa terveellistä ateriaa itse alusta lähtien.Yksittäispakattu proteiinipatukka on myös helppo sujauttaa treenikassiin ja nauttia kuntosalitreenin jälkeen tai ottaa muuten vain välipalaksi mukaan maailmalle! Tuote ei ole vaihtoehto monipuoliselle ruokavaliolle. Patukka sisältää gluteenia sekä kananmunaa. Lisäksi tuote saattaa sisältää muun muassa maapähkinöitä, manteleita, hasselpähkinöitä ja pekaanipähkinöitä. Ei sovellu kasvissyöjille patukan sisältämän kollageenin vuoksi.

Proteiinipitoinen vaihtoehto karkille

 • 200 kcal / patukka
 • Maku kuin alkuperäisessa Mars-patukassa
 • Vähärasvainen ja vähäsokerinen

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun