One proteiinipatukka

One proteiinipatukka

2,99€
(0)
Proteiinipatukat ovat kätevä tapa varmistaa riittävä proteiinin saanti myös kiireisenä päivänä. Ne kulkevat kätevästi laukusta ja pelastavat silloin, kun nälkä yllättää eikä aikaa ruokailulle ole. Hyvänmakuinen ja lähes sokeriton Proteiinipatukat ovat yleistyneet viime vuosina, eikä se ole ihme.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksissa
  2,99€
from €2.99 to €2.99 1
2.99 Aminopörssi hinta tuotteelle

Proteiinipatukat ovat kätevä tapa varmistaa riittävä proteiinin saanti myös kiireisenä päivänä. Ne kulkevat kätevästi laukusta ja pelastavat silloin, kun nälkä yllättää eikä aikaa ruokailulle ole.

Hyvänmakuinen ja lähes sokeriton

Proteiinipatukat ovat yleistyneet viime vuosina, eikä se ole ihme. Proteiinipitoinen välipala on todella kätevä tapa pitää nälkää loitoilla ja varmistaa riittävä proteiininsaanti. Proteiinipatukoiden aatelia ovat tuotteet, jotka ovat hyvänmakuisia mutta kuitenkin vähäsokerisia. One proteiinipatukassa on nimensä mukaisesti vain yksi gramma sokeria, mutta huimat 21 grammaa proteiinia. Tämä proteiinipatukka varmistaa, että valipalasi paitsi sisältää hyvän annoksen proteiinia, on myös terveellinen. Sokerin haitallisuus ruokavaliossa on selvinnyt vasta viime vuosina; nyt One proteiinipatukka tarjoaa hyvänmakuisen ratkaisun sokerinkulutuksen vähentämiseen. Tutustu ja ihastu One proteiinipatukkaan!

One proteiinipatukka sopii esimerkiksi aktiiviurheilijoille, jotka haluavat varmistaa riittävän proteiinin saannin ruokavaliossaan. Se sopii myös kuntoilijoille ja muille aktiivista elämää viettäville välipalaksi ja täydentämään ruokavaliota. One proteiinipatukkaa on helppo kuljettaa mukana laukussa ja nauttia milloin vaan nälän yllättäessa. Tuote on runsasproteiininen ja hyvänmakuinen, mutta toisin kuin useat muut vastaavat tuotteet, se sisältää vain yhden gramman sokeria.

Kokeile proteiinipatukkaa, jossa on vain yksi gramma sokeria

 • Vähäsokerinen ja maistuva välipala
 • Helppo tapa varmistaa riittävä proteiinin saanti

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun