Stripped Bar -proteiinipatukka, Star Nutrition
Star Nutrition

Stripped Bar -proteiinipatukka, Star Nutrition

16,90€
(0)
Stripped Bar -proteiinipatukka on laadukas proteiinipatukka, jossa on vain olennainen. Kaikki turha on riisuttu pois. Helppo ja herkullinen välipala jokaiselle, joka haluaa varmistaa riittävän proteiininsaannin. Proteiinipatukka, jossa on vain olennainen Stripped Bar on proteiinipatukka laatutietoiselle. Siinä on upea toffeemainen koostumus ja herkullinen maku, vaikka se on.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  16,90€
  12 kpl
  1,41 € / kpl
from €16.9 to €16.9 1
16.9 Fitnesstukku hinta tuotteelle
Stripped Bar -proteiinipatukka, Star Nutrition hinnan kehitys

Stripped Bar -proteiinipatukka on laadukas proteiinipatukka, jossa on vain olennainen. Kaikki turha on riisuttu pois. Helppo ja herkullinen välipala jokaiselle, joka haluaa varmistaa riittävän proteiininsaannin.

Proteiinipatukka, jossa on vain olennainen

Stripped Bar on proteiinipatukka laatutietoiselle. Siinä on upea toffeemainen koostumus ja herkullinen maku, vaikka se on hyvin vähäsokerinen. Patukassa on proteiinia juuri sopiva annos eli 21 grammaa, mikä boostaa hyvin proteiinin saantia. Yhdessä patukassa on kuitenkin vain 159 kaloria, mikä tarkoittaa sitä, että se sopii erinomaisesti myös laihduttajalle tai muuten painostaan huolehtivalle. Patukan paino on 50 g, eli siitä saa mukavasi purtavaa hyvin pienellä energiamäärällä. Stripped Bar edistää lihastenkasvua korkealla proteiinimäärällään ja tarjoaa loistavan vaihtoehdon jokaiselle, joka on tarkka ravinnostaan.

Stripped Bar sopii urheilijoille, kuntoilijoille sekä laihduttajille. Se on runsansproteiinin, vähäkalorinen ja vähäsokerinen. Patukassa on vain 159 kaloria, mutta kokonaiset 21 grammaa proteiinia. Stripped Bar ei ole kuitenkaan tylsänmakuinen erikoisruokavaliota noudattavan tuote, vaan herkullinen ja terveellisempi vaihtoehto makeaksi välipalaksi kelle tahansa. Tutustu ja kokeile, ja huomaa, että välipala voi olla sekä hyvänmakuinen että ravintoarvoiltaan optimaalinen.

Hyvänmakuinen proteiinipatukka edistää lihasten kasvua

 • 21 grammaa proteiinia
 • Edistää urheilijan lihasten kasvua

 • Verkkokauppa: Fitnesstukku
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun