Recovery-Pro, 4 kg + Bonustuote, Star Nutrition
Star Nutrition

Recovery-Pro, 4 kg + Bonustuote, Star Nutrition

59,90€
(0)
Arvostettu Ultimate Recovery Complex valmiste on Star Nutritionin hyvänmakuinen, laadukas palautumisjauhe. Valmiste on rikastettu kreatiinilla, hydrolysoidulla heraproteiinilla ja L-leusiinilla. Valmistaja lupaa tuotteen käytön antavan kuluttajalle optimaalisen palautuminen ja tehokkaan lihaskasvun. Valmiste sopii päivittäiseen käyttöön, ja on todella tutustumisen.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  59,90€
from €59.9 to €59.9 1
59.9 Fitnesstukku hinta tuotteelle

Arvostettu Ultimate Recovery Complex valmiste on Star Nutritionin hyvänmakuinen, laadukas palautumisjauhe. Valmiste on rikastettu kreatiinilla, hydrolysoidulla heraproteiinilla ja L-leusiinilla. Valmistaja lupaa tuotteen käytön antavan kuluttajalle optimaalisen palautuminen ja tehokkaan lihaskasvun. Valmiste sopii päivittäiseen käyttöön, ja on todella tutustumisen arvoinen.

Recovery-Pro, 4 kg on laadukas ja hyvänmakuinen palautumisjauhe

Valmiste sisältää korkealuokkaisia raaka-aineita, kuten hiilihydraatteja 44%, ja heraproteiinia 40%. Tuotteeseen on lisätty aminohappo L-leusiinia, joka edistää lihaskasvua sekä creapure-kreatiinimonohydraattia, joka parantaa päivittäin suorituskykyä. Valmiste on vähälaktoosinen ja hyvänmakuinen. Palautumisjuomaa suositellaan nautittavaksi treenien jälkeen, jolloin urheilija varmistaa katabolisen tilan keskeytyvän ja elimistö aloittaa jälleen lihasmassan rakentamisen, ja lihaskudoksen korjauksen. Valmiste tarjoaa treenaajalle tehokkaat ravintoaineet parhaassa mahdollisessa suhteessa, jolloin tulee mukana myös maksimaalinen hyöty suoritetusta harjoittelusta. Ultimate Recovery Complex valmistetta voi käyttää päivittäin niin ammattiurheilija, kuin kuntoilijakin, tuote ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita, eikä aiheuta käyttäjälle riippuvuutta. Ultimate Recovery Complex valmisteen proteiini tarjoaa kuntoilijalle rakennusmateriaalia lihastenkasvuun ja hyvät hiilihydraatit täyttävät helpolla tavalla lihasten kulutetun energian. Palautusjuomana tuote on aivan loistava. Terveen ruokavalion avulla tuote tarjoaa todelliset mahdollisuudet itsensä huoltamiseen.

Hanki hyvänmakuinen ja tehokas palautumisjuoma, joka tarjoaa kuntoilijalle laadukkaat ravinteet päivittäiseen liikunnalliseen menoon. Ultimate Recovery Complex on tehokas nautinto koko keholle. Päivittäinen annostus on 60 g jauhetta, joka sekoitetaan 3 desilitraan raikasta vettä tarkoitukseen sopivassa sekoituspullossa. Tuotetta pitää ravistaa, kunnes jauhe on kokonaan liuennut. Tuotetta käytetään monipuolisen ruokavalion, ja terveen elämäntavan ohella. Muista palautumisen jälkeen myös riittävän levon merkitys. Valmiste on tarkoitettu yli 18-vuotiaille terveille henkilöille. Vakavasta tai kroonisesta sairaudestaan kärsivän pitää keskustella lääkärin kanssa, ennen valmisteen käytön aloittamista. Tuote pitää säilyttää pois lasten ja lemmikkien ulottuvilta. Valmiste ei aiheuta riippuvuutta käyttäjälle.

Recovery-Pro, 4 kg sisältää laadukasta proteiinia lihastenkasvuun

 • Recovery-Pro, 4 kg sisältämät hyvät hiilihydraatit tuovat energiaa koko keholle
 • Recovery-Pro, 4 kg valmiste sopii päivittäiseen käyttöön

 • Verkkokauppa: Fitnesstukku
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun