Ripped Hardcore, 60 caps, Chained Nutrition
Chained Nutrition

Ripped Hardcore, 60 caps, Chained Nutrition

27,90€

Chained Nutritionin laadukas synerginen, joka auttaa kehoasi polttamaan rasvaa, sinua pysymään pirteänä ja saamaan treeneistä kaiket tehot irti. Tästä tuotteesta saat tehokkaita apuja treenisi tueksi. Optimoi rasvanpolton tasosi Erittäin vahva ja kompakti synergiassa toimiva yhdistelmä kofeiinia, chilipippuria, gallushappoa, inkivääriä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  27,90€
  1 purkki
  27,9 € / purkkia
 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  27,90€
  2 purkkia
  13,95 € / purkkiaa
from €27.9 to €27.9 2
27.9 Fitnesstukku hinta tuotteelle
27.9 Fitnesstukku hinta tuotteelle

Chained Nutritionin laadukas synerginen, joka auttaa kehoasi polttamaan rasvaa, sinua pysymään pirteänä ja saamaan treeneistä kaiket tehot irti. Tästä tuotteesta saat tehokkaita apuja treenisi tueksi.

Optimoi rasvanpolton tasosi

Erittäin vahva ja kompakti synergiassa toimiva yhdistelmä kofeiinia, chilipippuria, gallushappoa, inkivääriä ja katekiineja auttaa sinua lisäämään rasvanpolttoa, hillitsemään ruokahalua ja pysymään pirteänä koko päivän. Vain yksi kapseli päivässä riittää lisäämään päivittäistä energiatasoa ja keskittymiskykyä, pitäen samalla aineenvaihdunnan liikkeessä ja rasvanpolton maksimaalisella teholla. Samalla se säätelee verensokeria pitäen ruokahalun kurissa. Paino ja kehon koostumus pysyvät helpommin halutuissa lukemissa, etkä tunne oloasi niin nääntyneeksi ja väsyneeksi esimerkiksi dieettikauden aikana. Kapseli kannattaa nauttia ennen aamupalaa tai treeniä, sillä yhdistelmän tehot ovat parhaimmillaan silloin, kun tarvitset päivässäsi pientä piristystä. Sitä vastoin ennen nukkumaanmenoa ja muutenkin ilta-aikaan kapselin käyttöä kannattaa välttää sen piristävien ja energiaa lisäävien vaikutusten vuoksi. Lisäksi kofeiinia, puhumattakaan muista piristävistä aineista, kannattaa kuluttaa harkiten.

Kapselin sisältämät kofeiini, chilipippuri, gallushappo, inkivääri ja katekiinit sisältävät ainesosia, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi ennätysajassa. Kofeiini toimii kehossa adenosiinireseptoreiden normaalin toiminnan estäjänä, joka aiheuttaa väsymyksen tunteen vähenemistä ja joissain tapauksissa univaikeuksia. Kofeiinia saadaan ravinnossa lähinnä kahvista tai teestä. Chilipippuri toimii yhdisteessä kehon lämpötilaa nostavana ainesosana, jolloin kaloreidenpoltto tehostuu. Chilillä on antioksidanttisia vaikutuksia ja se sisältää C- ja E- ja B-vitamiinia ja karotenoideja. Lisäksi se edistää pintaverenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Inkivääri poistaa nestettä, parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, sekä sisältää sydäntä suojaavia ainesosia. Gallushappo on poikkeuksellisen vahva antioksidantti, joka parantaa insuliiniherkkyyttä. Katekiinit ovat puolestaan flavonoideja ja antioksidantteja, jotka kiihdyttävät aineenvaihduntaa ja säätelevät verensokeria.

Ripped Hardcore piristää ja polttaa rasvaa

 • Annostus: 1 kapseli päivässä.
 • 60 annosta / pakkaus.

 • Verkkokauppa: Fitnesstukku
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
Siirry alkuun