TMG, Finnmax
Finnmax

TMG, Finnmax

14,99€
Tämä betaiinijauhe on rasvanpolttoa avustamaan sekä lihasten kasvun vauhdittamiseksi. Voidaan ottaa ennen treeniä tai treenin jälkeen. Parhaan hyödyn saa, kun jauhetta ottaa 2 kertaa päivässä. Tehokas aminohappovalmiste treenaajalle Finnmax TMG on aminohappovalmiste, jonka avulla pystyt treenaamaan tehokkaammin. Se sisältää trimetyyliglysiiniä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksissa
  14,99€
from €14.99 to €14.99 1
14.99 Aminopörssi hinta tuotteelle

Tämä betaiinijauhe on rasvanpolttoa avustamaan sekä lihasten kasvun vauhdittamiseksi. Voidaan ottaa ennen treeniä tai treenin jälkeen. Parhaan hyödyn saa, kun jauhetta ottaa 2 kertaa päivässä.

Tehokas aminohappovalmiste treenaajalle

Finnmax TMG on aminohappovalmiste, jonka avulla pystyt treenaamaan tehokkaammin. Se sisältää trimetyyliglysiiniä, joka vähentää rasvaa kehossa, sekä auttaa lihaksia kasvamaan. Trimetyyliglysiini voi myös auttaa ylläpitämään sydämen ja verisuonten terveyttä alentamalla homokysteiinin määrää kehossa. Homokysteiini on myrkyllinen rikkipitoinen aminohappo. Sitä syntyy liharuokien valkuaisaineista. Kohonneet homokysteiinitasot taas ovat syy monelle sairaukselle. Mikäli lihaa siis tulee syötyä enemmän, on valmisteesta hyötyä. Finnmax TMG on täysin luonnollinen aminohappovalmiste, joka voi tuoda apua myös heille, jotka eivät aktiivisesti treenaa. Tuote ei myöskään aiheuta huomattavia sivuvaikutuksia.

Jauhe on neutraalin makuista, joten se on helppo sekoittaa nesteen tai aamupuuron sekaan. Finnmax TMG toimii parhaiten, kun ottaa puolet vuorokauden annoksesta aamulla ja puolet ennen treeniä. Jauhe on helppo annostella mukana tulevan mittalusikan avulla. Jauhe myös imeytyy hyvin nesteen mukana. Annettua vuorokausiannostusta ei tulisi ylittää, eikä se myöskään korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveellisiä elämäntapoja.

Mahdollinen apu kroonisiin sairauksiin.

 • Auttaa lihasten kasvussa ja rasvanpoltossa
 • Luontaistuotteella apua salille

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun