Inzane tehonlisääjä, Supermass Nutrition
Supermass Nutrition

Inzane tehonlisääjä, Supermass Nutrition

22,39€

Saat treeneistäsi irti vieläkin enemmän Supermass Nutritionin Inzane tehonlisääjällä. Inzane antaa lisäenergiaa ja parantaa keskittymiskykyä, jolloin on helpompaa viedä treeni loppuun täydellä teholla, joka kerta. Inzane auttaa sinua saavuttamaan parempia tuloksia Inzane tehonlisääjä auttaa stimuloimaan keskushermostoa.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  22,39€
  288g, valitse maku
  0,08 € / gvalitsemaku
 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  32,90€
  288 g, Raspberry Salty Liquorice
  0,114 € / gRaspberrySaltyLiquorice
 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  32,90€
  288 g, American Punch
  0,114 € / gAmericanPunch
 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  32,90€
  288g, valitse maku
  0,114 € / gvalitsemaku
from €22.39 to €32.9 4
22.39 Aminopörssi hinta tuotteelle
32.9 Fitnesstukku hinta tuotteelle
32.9 Fitnesstukku hinta tuotteelle
32.9 Fitnesstukku hinta tuotteelle

Saat treeneistäsi irti vieläkin enemmän Supermass Nutritionin Inzane tehonlisääjällä. Inzane antaa lisäenergiaa ja parantaa keskittymiskykyä, jolloin on helpompaa viedä treeni loppuun täydellä teholla, joka kerta.

Inzane auttaa sinua saavuttamaan parempia tuloksia

Inzane tehonlisääjä auttaa stimuloimaan keskushermostoa. Se sisältää esimerkiksi kofeiinia, tauriinia, piperiiniä ja oliivinlehtiuutetta. Kofeiini lisää kehosi vireystilaa vähentämällä väsymystä. Tauriini on aminohappo, joka parantaa suorituskykyäsi ja auttaa kehon palautumisessa. Piperiini on mustapippurin ainesosa, joka paitsi aiheuttaa pippurille sen pistävän maun, on myös alkaloidi, jonka on tutkittu vähentävän kehon tulehdustilaa, helpottavan niveltulehduksen oireita ja toimivan mietona kipulääkkeenä. Sillä on todettu olevan myös positiivisia vaikutuksia mielialaan, kehon stressinhallintaan, aineenvaihduntaan, ruuansulatukseen ja vatsan terveyteen, sekä se edistää joidenkin ravintoaineiden ja vitamiinien, kuten beetakaroteenin ja B6-vitamiinin käyttöönottoa kehossa. Välimeren maissa kasvavan oliivipuun lehdet puolestaan sisältävät kasvifenoleja, antioksidantteja, joilla on kehossa hapetusstressiä toruva sekä antibakteerinen ja -viraalinen vaikutus. Lisäksi oliivinlehtiuute tasaa verenpainetta, verensokeria ja veren rasva-arvoja.

Saat optimaaliset tehot Inzane tehonlisääjästä silloin, kun nautit tuotetta noin puoli tuntia ennen treeniä. Paitsi että kofeiini ja tauriini edistävät keskittymiskykyäsi ja parantavat suoritustasi, ne auttavat myös treenistä palautumista vähentämällä ammoniakin tuotantoa ja poistamalla kuona-aineita. Tauriini vähentää lisäksi elimistössä haitallisia tulehdustekijöitä, aineenvaihduntatuotteiden ja haitallista kolesterolia. Se auttaa lisäksi normaalin näkökyvyn ylläpidossa, suojaa verkkokalvoja ja edistää hämäränäköä. Jo mainittujen ainesosien lisäksi Inzane tehonlisääjä sisältää muun muassa ruusujuuriuutetta, jolla on virkistävä ja tarmoa lisäävä vaikutus, sillä se aktivoi endorfiinin tuotantoa ja lievittää näin myös elimistön stressitilaa, sekä l-teaniinia, joka edesauttaa sydämen ja verisuoniston terveyttä.

Optimaaliset tehot Inzane tehonlisääjästä

 • Annostus: 2 mittalusikallista kolmeen desiin nestettä.
 • Parhaat tehot saat irti, kun nautit tuotetta 30 min ennen harjoittelua.

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun