HICA Advanced, 90 tabs, Star Nutrition
Star Nutrition

HICA Advanced, 90 tabs, Star Nutrition

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

HICA Advanced on leusiinihappo, joka auttaa sinua parantamaan suorituskykyäsi, lisäämään kehon lihasmassa, sekä auttaa kehoasi palautumaan urheilusuorituksesta tehokkaammin ja nopeammin, jolloin voit keskittyä treenaamaan kovalla teholla.

Tehokas palautuminen johtaa tehokkaaseen suoritukseen

Leusiini on ihmisen kehossa tärkeimpiä tehtäviä suorittava ketogeeninen aminohappo. Sitä esiintyy erityisesti maksassa, sekä rasva- ja lihaskudoksessa. Ketogeeniset aminohapot eivät muuntaudu kehossa glukoosiksi, joka toimii apuna kehon energian tuotannossa ja sen aineenvaihdunnassa. Leusiini on toinen näistä puhtaasti ketogeenisesta aminohaposta. Monet aminohapoista ovat tuotettavissa kehossa synteesin avulla, mutta leusiinia tulee saada ravinnosta. Kehossa sen tehtävänä on erityisesti edistää ja stimuloida lihaksen proteiinisynteesiä ja hidastaa lihaskudoksen vähentymistä iän tai vähäisen aktiivisuustason myötä. Joissakin rotilla tehdyissä kokeissa leusiinin on havaittu olevan myös yhteydessä pienempään kehon painoon.

HICA Advanced leusiinihappo lisää suhteellista lihasmassaa ja parantaa kehon suorituskykyä. Kun levossa saavutettu palautumisen taso on optimaalinen, saadaan usein, päivittäin tai useammin, suoritettu treeni tuottamaan myös optimaalisen tuloksen proteiinisynteesin ja lihaskudoksen vähäisemmän hupenemisen avulla. Leusiinihappoa käytetäänkin usein esimerkiksi huippu-urheilussa auttamaan palautumisessa ja lihaskudoksen rakennuksessa, sillä leusiinihappo edesauttaa kehon pysymistä anabolisessa, eli lihasta rakentavassa, tilassa. Katabolisen, eli lihasta purkavan, tilan välttäminen on yksi tärkeimmistä tavoitteista silloin, kun dieettisi on tiukka tai massankeräysvaiheesi ajankohtainen.

HICA advanced ominaisuuksia

  • Parhaimman tehon saat, kun nautit HICAa treenin jälkeen.
  • Pidä poissa lasten ulottuvilta.
  • Suositeltua annostusta ei tule ylittää.
Siirry alkuun