ArgiPower Mega Caps, 120 caps, Olimp
Olimp

ArgiPower Mega Caps, 120 caps, Olimp

22,90€
ArgiPower Mega Caps, 120 caps, Olimp on hyvä apu ahkeralle salilla treenaajalle, joka haluaa tavoittaa harjoituksillaan mahdollisimman hyvän vaskulariteetin, sekä lisäksi myös parhaan mahdollisen lihaspumpin. Kun tavoitteena on saavuttaa suuri lihaspumppi Melkein aina salilla treenatessa tavoitellaan mahdollisimman hyvää vaskulariteettia, sekä tietenkin.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  22,90€
from €22.9 to €22.9 1
22.9 Fitnesstukku hinta tuotteelle

ArgiPower Mega Caps, 120 caps, Olimp on hyvä apu ahkeralle salilla treenaajalle, joka haluaa tavoittaa harjoituksillaan mahdollisimman hyvän vaskulariteetin, sekä lisäksi myös parhaan mahdollisen lihaspumpin.

Kun tavoitteena on saavuttaa suuri lihaspumppi

Melkein aina salilla treenatessa tavoitellaan mahdollisimman hyvää vaskulariteettia, sekä tietenkin lisäksi myös todella isoa lihaspumppia. Tämä lihaskasvua stimuloiva valmiste on helppo nauttia juuri ennen treeniä, jolloin siitä saa myös parhaan mahdollisen hyödyn. Nyt salilla treenaaja voi saavuttaa tavoitteitaan helpommin tämän laadukkaan ravintolisän avulla. ArgiPower Mega Caps sisältää tärkeää L-arginiinia jopa 1500 milligrammaa yhtä kapselia kohden. Valmiste auttaa hyvän lihaspumpin ja vaskulariteetin lisäksi kuljettamaan myös tehokkaasti happea lihaksiin. Se auttaa myös vapauttamaan tärkeää kasvuhormonia treenaajan kehossa, ja toimii näin ollen hyvänä apuna treenin rinnalla.

Tuotteen sisältämät ainesosat toimivat tehokkaimmin, kun nautit valmistetta juuri ennen salitreeniä. Tuotetta otetaan yksi kapseli vuorokaudessa ennen salilla treenaamista. Valmiste on suunniteltu aikuisille, eikä sen suositeltua vuorokausiannosta tule ylittää. Imettävien tai raskaana olevien tulisi olla yhteydessä omaan lääkäriinsä ennen tuotteen käyttöä. Myös mikäli kärsit jostakin sairaudesta tai sinulla on käytössä jokin lääkitys, tulisi siinä tapauksessa olla yhteydessä hoitavaan lääkäriin ennen tuotteen käytön aloittamista.

ArgiPower Mega caps

 • 1500 mg L-arginiinia
 • Ei suositella alle 18-vuotialille

 • Verkkokauppa: Fitnesstukku
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
Siirry alkuun