Anabolic Overdrive 2, Eri kokoja

Anabolic Overdrive 2, Eri kokoja

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
00.0
(0)
 

Anabolic Overdrive on tehokas ja hyvänmakuinen palautusjuomavalmiste. Korkealaatuiset raaka-aineet auttaa palautumaan treenin jälkeen tehokkaasti, jolloin harjoittelusta saa kaikki tehot irti. Optimaalinen palautuminen auttaa kehittymään, jolloin harjoittelusta saa parhaan vasteen.

Tehokas palautuminen auttaa kehittymään

M-Nutritionin Anabolic Overdrive on palautusjuomavalmiste, joka sisältää optimaalisia ainesosia palautumista ajatellen. Korkealaatuisiin raaka-aineisiin kuuluvat muun muassa hydrolysoitu heraproteiini-isolaatti (HydroISO), jonka elimistö hyödyntää erittäin tehokkaasti ja nopeasti heti nauttimisen jälkeen. Tuotteessa on mukana myös hiilihydraatteja ja kreatiinia, joten palautuminen sujuu treenin jälkeen hyvin. C-vitamiini ja aminohapot antavat lisäboostia. Anabolic Overdrive edistää lihasmassan ja -voiman kasvua. Tuote sopii erinomaisesti sekä satunnaisille kuntoilijoille että aktiivisesti urheileville. Tuote suositellaan nautittavaksi välittömästi harjoittelun jälkeen. Juoma on helppo valmistaa: sekoita kaksi mittalusikallista tuotetta (noin 84 grammaa) veteen. Anabolic Overdrivesta on saatavilla herkullisia ja raikkaita makuja (mm. mustaherukka, appelsiini ja kiivi-vadelma) ja se liukenee veteen helposti. Nappaa kotoa mukaan shakeriin, lisää vesi harjoituspaikalla sekaan ja nauti välittömästi!

Anabolic Overdriven koostumus on kehitetty tieteellisesti. Lopputuloksena on erinomaisista raaka-aineista koostettu palautumista nopeuttava ja tuloksia parantava palautusjuomavalmiste, joka auttaa latautumaan myös tulevia treenejä varten. Tuote sopii monenlaiseen ruokavalioon, sillä se on gluteeniton ja erittäin vähälaktoosinen. Parhaat tulokset saa yhdistämällä Anabolic Overdriven ja terveellisen, monipuolisen ruokavalion. Myös riittävä lepo ja nesteytys ovat avainasemassa tuloksia tavoiteltaessa. Tuotetta ei ole tarkoitettu korvaamaan monipuolista ruokavaliota, sillä kyseessä on lisäravinne. Anabolic Overdrive on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Raskaana olevien, imettävien, pitkäaikaissairaiden ja jotakin lääkitystä käyttävien on hyvä ottaa yhteyttä lääkäriin ennen palautusjuomavalmisteen käyttöön ottoa.

Korkealaatuinen palautusjuomavalmiste treenaajille

  • Sisältää mm. HydroISO-heraproteiini-isolaattia
  • Nopeuttaa palautumista treenin jälkeen
  • Edistää lihasvoiman ja -massan kasvua
  • Erittäin vähälaktoosinen ja gluteeniton

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun