L-Carnitine 500 Forte Plus, 60 kapselia, Olimp
Olimp

L-Carnitine 500 Forte Plus, 60 kapselia, Olimp

25,50€
L-Carnitine on tehokas korkealuokkainen ravintolisä, joka edistää elimistön ruoansulatusta, ja nopeuttaa siten aineenvaihduntaa. Valmiste auttaa painonhallinnassa, tehostaa elimistön vastustuskykyä, ja nopeuttaa palautumista jokaisen urheilusuorituksen jälkeen. L-Carnitine 500 Forte Plus edistää ruoansulatusta Olimp L-Carnitine rajoittaa kolesterolin.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  25,50€
from €25.5 to €25.5 1
25.5 Fitnesstukku hinta tuotteelle

L-Carnitine on tehokas korkealuokkainen ravintolisä, joka edistää elimistön ruoansulatusta, ja nopeuttaa siten aineenvaihduntaa. Valmiste auttaa painonhallinnassa, tehostaa elimistön vastustuskykyä, ja nopeuttaa palautumista jokaisen urheilusuorituksen jälkeen.

L-Carnitine 500 Forte Plus edistää ruoansulatusta

Olimp L-Carnitine rajoittaa kolesterolin, ja rasvan tuotantoa veressä, ja vaikuttaa positiivisesti myös mineraaliaineenvaihduntaan, joka saattaa olla epätasapainossa munuaisten vajaatoimintaa sairastavilla henkilöillä. Valmistetta käytetään monipuolisen ruokavalion ohella 1 kapselia 1-2 kertaa päivittäin. L-Carnitine 500 Forte Plus valmiste sisältää L-arginiinia, ja L-orginiinia, joka toimii yhdessä tehokkaana aminohappoparina, voimistaen L-karnitiinin tehokasta rasvanpolttoa elimistössä. Orgaaninen kromi on välttämätön hiilihydraattimetabolismin toimintaan, joka yhdessä L-karnitiinin kanssa tasapainottaa veren sokeritasoa. Valmiste on tutkittu, ja turvallinen ravintolisä päivittäiseen käyttöön ammattiurheilijoille, kuntoilijoille, ja jokaiselle, joka tarvitsee päivittäin paljon energiaa.

OLIMP L-CARNITINE 500 FORTE PLUS kapseleilla on tehokas rooli tärkeiden ravintoaineiden kuljettamisessa elimistöön, mahdollistamalla monia energiaa tuottavia toimintoja kehossa, ja säätelee myös osaltaan mineraaliaineenvaihduntaa elimistössä. L-CARNITINE 500 FORTE PLUS ravintovalmiste tehostaa palautumista fyysisen suorituksen jälkeen, parantaa hapensaantia sekä vahvistaa immuniteettia tulehduksia, ja erilaisia sairauksia vastaan. Tuote ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita, eikä aiheuta käyttäjälle minkäänlaista riippuvuutta.

L-Carnitine 500 Forte Plus vahvistaa immuunipuolustusta

 • L-Carnitine 500 Forte Plus parantaa tehokkaasti hapensaantia
 • L-Carnitine 500 Forte Plus tehostaa palautumista urheilusuorituksen jälkeen

 • Verkkokauppa: Fitnesstukku
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
Siirry alkuun