L-Carnitine 500 Forte Plus, 60 kapselia, Olimp
Olimp

L-Carnitine 500 Forte Plus, 60 kapselia, Olimp

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
00.0
(0)
 

L-Carnitine on tehokas korkealuokkainen ravintolisä, joka edistää elimistön ruoansulatusta, ja nopeuttaa siten aineenvaihduntaa. Valmiste auttaa painonhallinnassa, tehostaa elimistön vastustuskykyä, ja nopeuttaa palautumista jokaisen urheilusuorituksen jälkeen.

L-Carnitine 500 Forte Plus edistää ruoansulatusta

Olimp L-Carnitine rajoittaa kolesterolin, ja rasvan tuotantoa veressä, ja vaikuttaa positiivisesti myös mineraaliaineenvaihduntaan, joka saattaa olla epätasapainossa munuaisten vajaatoimintaa sairastavilla henkilöillä. Valmistetta käytetään monipuolisen ruokavalion ohella 1 kapselia 1-2 kertaa päivittäin. L-Carnitine 500 Forte Plus valmiste sisältää L-arginiinia, ja L-orginiinia, joka toimii yhdessä tehokkaana aminohappoparina, voimistaen L-karnitiinin tehokasta rasvanpolttoa elimistössä. Orgaaninen kromi on välttämätön hiilihydraattimetabolismin toimintaan, joka yhdessä L-karnitiinin kanssa tasapainottaa veren sokeritasoa. Valmiste on tutkittu, ja turvallinen ravintolisä päivittäiseen käyttöön ammattiurheilijoille, kuntoilijoille, ja jokaiselle, joka tarvitsee päivittäin paljon energiaa.

OLIMP L-CARNITINE 500 FORTE PLUS kapseleilla on tehokas rooli tärkeiden ravintoaineiden kuljettamisessa elimistöön, mahdollistamalla monia energiaa tuottavia toimintoja kehossa, ja säätelee myös osaltaan mineraaliaineenvaihduntaa elimistössä. L-CARNITINE 500 FORTE PLUS ravintovalmiste tehostaa palautumista fyysisen suorituksen jälkeen, parantaa hapensaantia sekä vahvistaa immuniteettia tulehduksia, ja erilaisia sairauksia vastaan. Tuote ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita, eikä aiheuta käyttäjälle minkäänlaista riippuvuutta.

L-Carnitine 500 Forte Plus vahvistaa immuunipuolustusta

  • L-Carnitine 500 Forte Plus parantaa tehokkaasti hapensaantia
  • L-Carnitine 500 Forte Plus tehostaa palautumista urheilusuorituksen jälkeen

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun