Muscle Building Pack, Basic, Star Nutrition
Star Nutrition

Muscle Building Pack, Basic, Star Nutrition

44,90€
Laadukkaista ainesosista koostettu peruspakkaus lisäravinteita lihasten kasvattamiseen tähtäävälle kuntoilijalle. Heraproteiinikonsentraatti proteiinin tarpeen tyydyttämiseen, kreatiinivalmiste edistämään voimatasojen kasvua ja haaraketjuiset aminohapot edistämään palautumista. Pistä lihas kasvamaan! Lihas ei kasva treenissä vaan.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  44,90€
from €44.9 to €44.9 1
44.9 Fitnesstukku hinta tuotteelle

Laadukkaista ainesosista koostettu peruspakkaus lisäravinteita lihasten kasvattamiseen tähtäävälle kuntoilijalle. Heraproteiinikonsentraatti proteiinin tarpeen tyydyttämiseen, kreatiinivalmiste edistämään voimatasojen kasvua ja haaraketjuiset aminohapot edistämään palautumista. Pistä lihas kasvamaan!

Lihas ei kasva treenissä vaan treenistä palautuessa

Jokainen treenaamiseen perehtynyt tietää, että itse treeni tarjoaa elimistölle vasta ärsykkeen alkaa kasvamaan, mutta että tähän kasvuun vaikuttavat milteipä treeniä enemmän nautittu ravinto ja ennen kaikkea lepo. On siis ehdottoman tärkeää levätä riittävästi ja antaa elimistölle mahdollisuus palautua. Tämän tuotepaketin sisältämä Star Nutritionin laadukas heraproteiinivalmiste tarjoaa lihaksillesi rakennuspalikoita, josta tuottaa uutta lihaskudosta. Chained nutritionin BCAA Hardcoren sisältämät haaraketjuiset aminohapot ovat omiaan tehostamaan rasituksesta palautumista ja näin mahdollistaen tehokkaamman treenaamisen. Tuotepaketti sisältää vielä Star Nutritionin kreatiinituotteen, joka osaltaan optimoi lihasmassan- ja voiman kasvua, joka on saavutettavissa.

Näillä aineksilla koostat itsellesi todella laadukkaan palautusjuoman treenin jälkeen nautittavaksi. Tilaa tästä itsellesi keskeisimmät palautumista ja siten lihaskasvua edistävät lisäravinteet kätevän peruspaketin muodossa. Tätä pakettia parempaa hinta/laatu -suhdetta tuskin tulet löytämään mistään! Lisäravinteet eivät koskaan korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja. Tuote on tarkoitettu terveiden, yli 18-vuotiaiden ihmisten käyttöön. Suositeltuja, päivittäisiä vuorokausiannostuksia ei tule ylittää.

Peruspaketti lisäravinteita lihasten kasvattamiseen

 • Heraproteiinikonsentraatti tuomaan ruokavalioon lisää proteiinia
 • Kreatiini edistää voimatasojen kasvua
 • Haaraketjuiset aminohapot palautumiseen

 • Verkkokauppa: Fitnesstukku
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
Siirry alkuun