Diet Pack, Advanced, Star Nutrition
Star Nutrition

Diet Pack, Advanced, Star Nutrition

Diet Pack, Advanced, Star Nutrition Diet Pack, Advanced, Star Nutrition Diet Pack, Basic, Star Nutrition
64,90€
(0)
Haluatko tehostartin dieettiin? Silloin tehokas tuotepaketti rasvanpolttoon sekä lihasten optimaaliseen kasvuun Star Nutritionilta voi auttaa sinua tavoitteen saavuttamisessa. Paketti sisältää Whey-100 heraproteiini-jauheen, Ultimate CLA kapselit, Ripped pro kapselit, sekä ultimate BCAA aminohappoyhdistelmäkapselit. Täydellinen paketti treenaamisen oheen Silloin.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  64,90€
from €64.9 to €64.9 1
64.9 Fitnesstukku hinta tuotteelle
Diet Pack, Advanced, Star Nutrition hinnan kehitys

Haluatko tehostartin dieettiin? Silloin tehokas tuotepaketti rasvanpolttoon sekä lihasten optimaaliseen kasvuun Star Nutritionilta voi auttaa sinua tavoitteen saavuttamisessa. Paketti sisältää Whey-100 heraproteiini-jauheen, Ultimate CLA kapselit, Ripped pro kapselit, sekä ultimate BCAA aminohappoyhdistelmäkapselit.

Täydellinen paketti treenaamisen oheen

Silloin, kun halutaan todellisia tuloksia treenitehoista tinkimättä, kannattaa panostaa treenaamisen ja ruokavalion lisäksi myös laadukkaisiin lisäravinteisiin. Star Nutritionin lisäravinteet ovat huippulaatua ja takaavat sen, että jaksat treenata ahkerasti. Motivaatiosi kasvaa kohisten silloin, kun tulokset ovat sitä mitä haluatkin. Oletko siis suunnitellut pudottavasi painoa, mutta pelkäät, että saat heittää hyvästit lihaksille dieetillä? Älä huoli, Star Nutritionin Diet Pack, Advanced1- paketti sisältää kaiken, mitä tarvitset tavoitteidesi tueksi. Laadukas proteiinijauhe auttaa sinua säilyttämään lihakset ja tukee myös niiden kasvua. Ripped pro ja Ultimate CLA kapselit puolestaan ovat tehokas apu taistelussasi rasvaa vastaan. BCAA-aminohappokapselit tukevat sekä lihaskasvua että nopeuttavat palautumista.

Lisäravinteiden käyttö on hyvin yksinkertaista ja niiden pakkausselostuksissa on kerrottu tarkalleen se, milloin ja kuinka paljon niitä suositellaan käytettäväksi. Whey-100 on todella laadukas ja myös ammattiurheilijoiden suosima proteiinijauhe, jonka voi nauttia niin veden kuin maidonkin kanssa. Tuote sekoittuu helposti, ja siksi sitä on helppo käyttää missä ja milloin tahansa. Proteiinishake toimii myös erinomaisena, terveellisenä välipalana!

Tuloksia Star Nutritionin Diet Pack, Advanced1- paketin avulla!

 • Laadukkaat tuotteet tukevat painon pudotusta ja auttavat polttamaan rasvaa.
 • Samalla ne mahdollistavat myös lihasmassan kasvun.

 • Verkkokauppa: Fitnesstukku
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun