Triple Creatine Hardcore, 300 g, Chained Nutrition
Chained Nutrition

Triple Creatine Hardcore, 300 g, Chained Nutrition

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
00.0
(0)
 

Chained Nutrition on pitkälle kehitetty tuotesarja paljon vaativalle treenaajalle, kehonrakentajalle tai fitnessurheilijalle. Triple Creatine Hardcore sisältää kreatiinista kolmea eri muotoa, mikä tekee siitä maksimaalisen tehokkaan kreatiinilisän.

Kolme eri kreatiinimuotoa maksimoi imeytymisen

Oletko valmis viemään treenisi ja kehittymisesi aivan uudelle tasolle? Chained Nutritionin Triple Creatine Hardcore on tehokas kreatiinituote, joka tuo lisätehoa harjoitteluun. Tuote sisältää kolmea eri muotoa kreatiinista: kreatiinimonohydraattia, trikreatiinisitraattia ja kreatiinimagnesiumkelaattia. Näiden kreatiinin eri muotojen keskinäinen sekoitussuhde tuotteessa on tarkkaan harkittu, jotta on saavutettu optimaalinen imeytyminen ja tuotteen teho. Kreatiini on täysin luonnollinen aine, jota elimistö kykenee valmistamaan myös itse ja jota saadaan myös normaalista ruokavaliosta - lähinnä lihasta ja kalasta. Tavoitteellisesti treenaavaan ihmisen on kuitenkin hyödyllistä nauttia kreatiinia myös ravintolisän muodossa, sillä tämä voi tehostaa harjoittelua.

Kreatiinifosfaatti on polttoaine, jota lihaksesi käyttävät anaerobisen, räjähtävän suorituksen aikana. Tällaisia ovat esimerkiksi voimaharjoittelu painoilla tai sprinttien juokseminen. Kreatiinilisää nauttimalla varmistat, että lihassolujen kreatiinifosfaattivarastot eivät ainakaan ensimmäisenä muodostu harjoittelua rajoittavaksi tekijäksi. Muistathan, että ravintolisät eivät koskaan korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja. Suositeltua päivittäisannosta ei tule ylittää. Tuote on tarkoitettu terveiden, yli 18-vuotiaiden ihmisten käyttöön.

Laadukas ja monipuolinen kreatiinilisä

  • Sisältää kolmea eri kreatiinimuotoa
  • Lisää toistoja treeneihin
  • Edistää lihasvoiman ja -massan kehittymistä

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun