EBN D-vitamiini 100 mcg / 4000IU 300kaps.

EBN D-vitamiini 100 mcg / 4000IU 300kaps.

EBN Extra Strong Vitamin D3 100 mcg
Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
00.0
(0)
 

D-vitamiini on ihmisille välttämätön aine, jota moni saa ruoasta liian vähän. EBN:n valmistaman D3-vitamiinivalmisteen avulla päivän saantisuositus on helppo saada täyteen vain yhden kapselin avulla.

Edullinen jättipakkaus - 300 kapselia

EBN D3-vitamiini sisältää peräti 100 mikrogrammaa (4000IU) D-vitamiinia jokaista kapselia kohden. D-vitamiinilla on monia kiistattomia terveysvaikutuksia: sen saanti on erittäin tärkeää luuston terveyden kannalta, sillä sen puutos voi aiheuttaa osteomalasiaa eli luuston pehmenemistä. Tällöin kalsium ja fosfaatti eivät imeydy luuhun. Urheilijat voivat välttää rasitusmurtumia ja ylätieinfektioita huolehtimalla riittävästä D-vitamiinin saannista. Suomalaiset saavat yleisesti liian vähän D-vitamiinia. Pohjoisen sijaintimme takia D-vitamiinia muodostuu iholla merkittävästi vain kesäkuukausina, joten varsinkin pimeinä vuodenaikoina on syytä ottaa vitamiinit purkista. Nykyiset viralliset saantisuositukset näyttävät olevan uusimpien tutkimusten valossa alakanttiin. Aikuisille suositellaan päivittäin vähintään 10 mikrogramman D-vitamiiniannosta, mutta moni ei yllä edes siihen. Yksi EBN:n kapseli sisältää peräti 100 mikrogrammaa D-vitamiinia, mikä on EU:n elintarvikeviranomaisten mukaan turvallisen käytön rajoissa.

D-vitamiinia tarvitsevat aivan kaikki lapsista vanhuksiin. Ravinnosta tätä monipuolisesti terveyteen vaikuttavaa vitamiinia saadaan yleensä kalasta (esim. siika, kuha ja silakka), kalaöljyistä, kananmunista, luonnonvaraisista sienistä ja nestemäisistä maitotuotteista. Yksipuolinen ruokavalio ja pitkät, pimeät talvet ovat suomalaisten suurimmat syyt sille, miksi monilla on D-vitamiinin puutosta. Lisäravinnekäyttöä suositellaan kaikille. EBN D3-vitamiini on erityisen tehokas valmiste, sillä se sisältää runsaasti vaikuttavaa ainetta. Luuston terveyden lisäksi D-vitamiini vaikuttaa solukalvojen ja hermoston toimintaan, lihastoimintoihin, auttaa hampaiden pysymistä normaaleina ja edistää veren normaalia kalsiumtasoja. D-vitamiinin avulla voi myös torjua flunssaa ja pitää mielen pirteämpänä erityisesti pimeinä vuodenaikoina.

Monipuolisesti terveyteen vaikuttava vitamiini

  • Edullinen ja riittoisa D3-vitamiinivalmiste
  • Ei sisällä laktoosia, gluteenia tai hiivaa
  • Yksi kapseli sisältää 100 mikrogrammaa (4000IU) D3-vitamiinia

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun