Kre-Alkalyn Hardcore, 160 caps, Chained Nutrition
Chained Nutrition

Kre-Alkalyn Hardcore, 160 caps, Chained Nutrition

27,90€
Kre-Alkalyn Hardcore on Chained Nutritionin valmistama kapselimuodossa oleva kreatiinipitoinen lisäravinne. Se sisältää täysin puhdasta pH-puskuroitua kreatiinia, minkä ansiosta suoritusteho lisääntyy ja nopeutuu huomattavasti ilman lisätankkausta. Tehokas suoritustehon lisääjä Kre-Alkalyn tunnetaan puhtaana kreatiinimonohydraattina.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  27,90€
from €27.9 to €27.9 1
27.9 Fitnesstukku hinta tuotteelle

Kre-Alkalyn Hardcore on Chained Nutritionin valmistama kapselimuodossa oleva kreatiinipitoinen lisäravinne. Se sisältää täysin puhdasta pH-puskuroitua kreatiinia, minkä ansiosta suoritusteho lisääntyy ja nopeutuu huomattavasti ilman lisätankkausta.

Tehokas suoritustehon lisääjä

Kre-Alkalyn tunnetaan puhtaana kreatiinimonohydraattina. Tämä tuote on pH-puskuroitu, jotta imeytyminen tapahtuisi mahdollisimman tehokkaalla tavalla. Valmisteen pH-arvo on parhaimmillaan 12, jolloin aines on emäksinen ja näin se selviää vatsan hyvin happamassa ympäristössä, säilyen vakaana aineksena ohutsuoleen saakka, mistä se lopulta siirtyy kätevästi ja helposti lihassoluihin. Useimmat vastaavat valmisteet, joissa käytetään kreatiinia ovat pH-arvoltaan neutraaleja, jolloin ne muuttuvat enimmäkseen käyttökelvottomaksi kuonaksi pilkkoutumisen aikana. Tämän takia sellaisia tuotteita täytyy nauttia huomattavasti suurempia annoksia, jotta voisi samanlaisen vaikutuksen ja hyödyn. Kun käytät Kre-Alkalyn Hardcore kreatiinia, voit huomata ettei sen käytöstä aiheudu sellaisia sivuvaikutuksia, joita yleensä vastaavista valmisteista aiheutuu. Yksi tällainen haittavaikutus on ylimääräisen nesteen kertyminen kehoosi, mikä pidemmän päälle on varmasti ikävä ja harmillinen asia.

Kre-Alkalynia on hyvä ottaa aina noin 30 minuuttia ennen harjoittelun aloittamista, jolloin seurauksena on välitön voimanlisääntyminen, kestävyyden paraneminen ja harjoittelun räjähtävyyden saavuttaminen. Tuotteen käyttäminen ei vaadi tankkausjaksoa, jolloin se lisää tehoa huomattavalla tavalla ja auttaa sinua saamaan hyvin näyttävät ja vahvat lihakset. Monet tutkimukset todistavat, että kreatiini toimii erinomaisella tavalla. Kreatiini kohottaa suorituskykyä lihaksissa, kun se täyttää kreatiinifosfaattivarastot. Tämä kreatiinifosfaatti on tarpeellinen polttoaine, jota kuluu anaerobisissa ja räjähtävää suoritusta vaativissa voimaharjoitteluissa ja esimerkiksi pikajuoksussa. Lihaskudoksissa suurimmat aineet ovat vesi, aminohapot ja glykogeeni, joiden jälkeen neljänneksi suurin on kreatiinifosfaatti, jonka ansiosta lihasten koko kasvaa käytettäessä tätä kreatiinilisää.

Tarpeellinen kreatiinivalmiste puhtaaseen treenaukseen

 • Ei sido nestettä
 • Vaikuttaa välittömästi ensimmäisestä annoksesta alken
 • pH-arvon 12 ansiosta imeytyy hyvin

 • Verkkokauppa: Fitnesstukku
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
Siirry alkuun