Skip Top Fuel
Skip

Skip Top Fuel

39,90€

(6)
Skip top fuel on enemmän kuin pelkkä palautusjuoma. Tuote on täydellinen paketti hivenaineita sekä vitamiineja. Tuote sopii bulkkaajille sekä laihduttajille. Jauhe on helppo lisätä mehun tai nesteen sekaan. Aminohappo, vitamiinipommi vailla vertaa. Mikä Skip top fuelista tekee sitten uniikin? Se sisältää uniikin yhdistelmän erilaisia.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus

  Halvin yksikköhinta
  39,90€
  1 kg - Suklaa
  39,9 € / kgSuklaa
 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  39,90€
  1 kg - Trooppinen
  39,9 € / kgTrooppinen
 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  39,90€
from €39.9 to €39.9 3
39.9 Shopping4net hinta tuotteelle
39.9 Shopping4net hinta tuotteelle
39.9 Shopping4net hinta tuotteelle

Skip top fuel on enemmän kuin pelkkä palautusjuoma. Tuote on täydellinen paketti hivenaineita sekä vitamiineja. Tuote sopii bulkkaajille sekä laihduttajille. Jauhe on helppo lisätä mehun tai nesteen sekaan.

Aminohappo, vitamiinipommi vailla vertaa.

Mikä Skip top fuelista tekee sitten uniikin? Se sisältää uniikin yhdistelmän erilaisia aminohappoja, vitamiineja, hiilihydraatteja, kuituja sekä antioksidantteja. Tuotteeseen on myös lisätty kreatiinia. Hiilihydraatit ovat tärkeä osa lihasten palautumista sekä rakentumista, keho tarvitsee vitamiineja ylläpitääkseen päivittäisiä toimintoja ja rakentaakseen lihasta. Koska Skip top fuel on jauheen muodossa, se imeytyy myös nopeammin, ja tehokkaammin kuin kiinteä ruoka. Hiilihydraatit ovat hitaita hiilihydraatteja, joten niistä saa optimaalisen hyödyn irti. Sisältää myös BCAA-aminohappoja. Top fuelin aminohapot ovat esipilkottuja, jotta ne imeytyvät paremmin. Tuote sopii kaikille.

Skip top fuel -jauhetta paljon helpommaksi ei vitamiinien sekä aminohappojen saaminen juurikaan muutu. Kyseessä on erittäin laadukas jauhe, johon olet varmastikin tyytyväinen. Jauhe on myös riittoisaa, ja paketteja on saatavina suuremmissakin koko luokissa. Tuotteen avulla on helppo tukea massan lisäystä tai laihdutuksen aikana lihasten säilymistä. Tällä jauheella annat kehollesi sen mitä se tarvitsee, tavoitteesta riippumatta.

Tuote sopii kaikille, oli tavoitteena sitten mikä tahansa

 • Runsas kokonaisuus vitamiineja sekä aminohappoja.
 • Markkinoiden paras jauhe kokonaisuus

 • Verkkokauppa: Shopping4net
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 0 €
  Aina ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti
4.5 6 5 1

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

sanoo... 5/ 5
Google löysi Pispalan Woiman hauskan ilmoituksen Top Fueliin liittyen, ilmeisesti ollut jo vuosia laadukkaan tuotteen maineessa. "14.11.2013 SKIP TOPFUEL - palautusjuomien ROLLS-ROYCE Euroopan vanhin urheiluravinnemerkki SKIP (since 1975) tarjoaa laatua koko rahan edestä. Vastaavan laatuista palautusjuomaa et todennäköisesti marketista löydä. Tällä hetkellä TOPFUEL on varastostamme lopussa kun on liian pieni varasto (ja firman kassa vähissä). :(Laitamme heti lisää infoa tuotteesta muutenkin, kun sitä hyllyyn saamme. Laitetaan nyt sitten tällainenkin linkki http://fi.wikipedia.org/wiki/Rolls-Royce_(automerkki) kun tässä nyt laadusta kerran puhutaan... :)"

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun