Malto-Flex Pure, Star Nutrition
Star Nutrition

Malto-Flex Pure, Star Nutrition

5,50€

Supreme Maltodextrin on Star Nutritionin valmistama tehokas hiilihydraattijauhe harjoittelua edeltävään energiatankkaukseen, liikunnan aikana tapahtuvan suorituskyvyn lisäämiseen, ja nopeaan palautumiseen. Malto-Flex Pure hiilihydraattijauhe on mukavan neutraalin makuinen, ja imeytyy helposti elimistöön. Malto-Flex Pure luovuttaa energiaa lihaksille ja aivoille Malto-Flex.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  5,50€
  1 kg
  5,5 € / kg
 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  5,50€
  1 kg
  5,5 € / kg
 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  13,90€
  4 kg
  3,48 € / kg
from €5.5 to €13.9 3
5.5 Fitnesstukku hinta tuotteelle
5.5 Fitnesstukku hinta tuotteelle
13.9 Fitnesstukku hinta tuotteelle

Supreme Maltodextrin on Star Nutritionin valmistama tehokas hiilihydraattijauhe harjoittelua edeltävään energiatankkaukseen, liikunnan aikana tapahtuvan suorituskyvyn lisäämiseen, ja nopeaan palautumiseen. Malto-Flex Pure hiilihydraattijauhe on mukavan neutraalin makuinen, ja imeytyy helposti elimistöön.

Malto-Flex Pure luovuttaa energiaa lihaksille ja aivoille

Malto-Flex Pure on tehokas hiilihydraattijauhe, jolla saa nopeasti lisää energiaa aivoille ja lihaksille. Valmiste kiihdyttää lihasmassan kasvua, ja edistää palautumista. Malto-Flex Pure on hiilihydraattivalmiste, joka on täysin GMO-vapaa. Valmiste on siis turvallinen päivittäiseen käyttöön, eikä sitä ole tuotettu geenitekniikan avulla. Valmiste on korkealuokkainen ja puhdas, ja sekoittuu nesteeseen hyvin, antaen sitä kautta keholle sen tarvitseman energialisän ennen, jälkeen, ja treenin aikana. Hiilihydraatit ovat tärkein polttoaine hermostolle, ja lihaksille. Star Nutritionin Supreme Maltodextrin on valmistettu 100% maltodekstriinistä, jolla on korkea glykeeminen indeksi, valmiste imeytyy siis suoraan lihaksiin, ja elimistöön tehokkaasti. Muistathan, myös terveellisen ruokavalion ja riittävän levon tärkeän merkityksen.

Valmisteen suositeltu annostusohje on, että treenin aikana jauhetta nautitaan 0,5 desilitraa jauhetta yhtä litraa kylmää vettä kohden, ja treenien jälkeen lasketaan 1-2 grammaa jauhetta per painokilo, jolloin neste nautitaan treenejä seuraavan tunnin aikana. Valmiste on säilytettävä poissa pienten lasten ja lemmikkien ulottuvilta. Valmiste sopii päivittäiseen käyttöön terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Ollessasi sairaana, toipilaana, raskaana, tai jos imetät, keskustele lääkärin kanssa ennen valmisteen käytön aloittamista.

Malto-Flex Pure parantaa tehokkaasti lihasmassan kasvua

 • Malto-Flex Pure auttaa palautumaan nopeasti harjoittelun jälkeen
 • Malto-Flex Pure treeniä edeltävään tankkaukseen ja palautumiseen

 • Verkkokauppa: Fitnesstukku
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
Siirry alkuun