Mutant Test, 180 caps
Mutant

Mutant Test, 180 caps

19,49€
Mutant Test 180 caps tarjoaa vaativalle kehonrakentajalle ainutlaatuisen voimakkaan lihaskasvuvalmisteen. Mutant Test kasvattaa kehon omaa ainutlaatuista testosteronitasoa, ja auttaa tehokkaasti lihasten kasvussa ja voiman kehityksessä. Mutant Test valmiste kasvattaa lihasvoimaa ja lihasmassaa Mutant Test on tehokas kaksivaikutteinen lihaskasvuvalmiste, joka tehostaa ja suojaa kehon testosteronitasoa.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksissa
  19,49€
 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  39,90€
from €19.49 to €39.9 2
19.49 Aminopörssi hinta tuotteelle
39.9 Fitnesstukku hinta tuotteelle

Mutant Test 180 caps tarjoaa vaativalle kehonrakentajalle ainutlaatuisen voimakkaan lihaskasvuvalmisteen. Mutant Test kasvattaa kehon omaa ainutlaatuista testosteronitasoa, ja auttaa tehokkaasti lihasten kasvussa ja voiman kehityksessä.

Mutant Test valmiste kasvattaa lihasvoimaa ja lihasmassaa

Mutant Test on tehokas kaksivaikutteinen lihaskasvuvalmiste, joka tehostaa ja suojaa kehon testosteronitasoa sekä kasvattaa voimaa ja lihasmassaa. Mutant Test valmistetta on tutkittu perusteellisin placeboperusteisin tutkimuksin, joissa havaittiin valmisteen käyttäjien testosteronitason nousseen jo 12 tunnissa paljon korkeammaksi, kuin placeboa käyttäneillä. Valmistetta nautitaan aamuisin tyhjään vatsaan 6 kapselia ja 2,5 desilitraa vettä. Mutant Test on erinomainen ravintolisä tukemaan niin omaksi ilokseen voimailevaa henkilöä, kuin myös kehonrakennuskisoihin osallistuvia henkilöitä. Mutant Test valmisteella ei ole havaittu sivuvaikutuksia, eikä se valmisteena aiheuta käyttäjälle minkäänlaista riippuvuutta. Mutant Test nostaa ja suojaa kehon omaa testosteronituotantoa patentoidun TestoSurge™ -koostumuksen avulla joka johtaa käyttäjän tehostuneeseen lihaskasvuun ja lihasvoiman kehittymiseen. Valmiste lisää muun muassa nokkosta, d-aspargiinihappoa, magaa ja luonnollista testo surge aminohappoa.

Mutant Test valmiste toimii kuntoilijalle myös hyvänä yleiskunnon nostajana, jonka kuntoilijana huomaa helposti harjoittelun lomassa. Kysymyksessä on tehokas ravintolisä, jota ei pidä kuitenkaan käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Tuotetta ei pidä säilyttää pienten lasten tai lemmikkien ulottuvilla. Mutant TEST valmisteen käyttäjän ei tarvitse odotella kauan, sillä valmiste tehoaa jo tunneissa. Sanotaankin, että Mutant TEST on ehdottomasti markkinoiden tehokkain kliinisesti tutkittu anabolinen formula. Tuote ei sovellu alle 18-vuotiaille, eikä myöskään raskaana oleville tai imettäville. Tuotetta ei saa säilyttää lasten tai lemmikkien ulottuvilla. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Älä käytä tuotetta, jos sinulla on ollut sydän- tai verisuonisairaus tai kuulut sydän- ja verisuonitautien riskiryhmään.

Mutant Test kapseleilla tehostat urheilusuoritustasi

 • Mutant Test suojaa ja tehostaa kehon testosteronitasoa
 • Mutant Test tehostaa lihasvoiman kasvua

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun