Lisäravinteiden ykkönen - heraproteiini

Lisäravinteista yksi on ylitse muiden: heraproteiini. Heraproteiinia pidetään yleisesti kaikkein tärkeimpänä proteiinina palautusjuomissa käytettäväksi. Heraproteiinia löytyy sekä isolaattina että konsentraattina, joista isolaattia pidetään laadukkaampana. Heraproteiininkonsentraatti käy palautusjuomiin sekin, ja edullisen hintansa ansiosta se on aivan mainio lisäravinne ruokavalion täydentäjänä ja välipaloissa käytettävänä proteiinina.

Lihasmassan lisäykseen tarvitaan paitsi proteiinia, myös riittävä määrä hiilihydraattia. Jos haluaa välttää tyhjiä kaloreita ja antaa keholleen hiilihydraatteja laadukkaassa muodossa, voi välipalana nauttia esimerkiksi pari kolme hedelmää ja heraproteiinijuoman. Myös valmiita lisäravinteita lihasmassan kasvattamiseen löytyy runsaasti, niihin on useimmiten lisätty keholle tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita.

Heraproteiini on nyt alkuvuodesta paikoitellen miltei hullunhalpaa, minkä ehkä tältäkin sivustolta mainoksista huomaat, joten kannattaa käyttää tarjouksia hyväkseen ja tilata vaikka enemmänkin kerrallaan. Tällaiset tarjoukset lisäravinteissa kun eivät aina ole voimassa.

Siirry alkuun