Mutant

35 tuotetta 3 kaupasta
Mutant

Rich Piana on eräs Mutanteista. Mutant on lisäravinteiden tuotemerkki, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti kovimpia tuloksia ja mutanttimaista fysiikkaa tavoittelevien kehonrakentajien ja voimaurheilijoiden keskuudessa. Se on yleensä ensimmäinen valinta kovan luokan treenaajille. Mutant Mass massanlisääjä on heidän suosituin yksittäinen tuotteensa.  Mutant tuottaa lisäravinteita, jotka auttavat saavuttamaan lähes epäinhimilliset treenitulokset. Leave Humanity Behind – Go Mutant!

Mutant tutkii fysiikkaa ja sen suorituskyvyn äärimmilleen viemistä tieteellisesti. Lisäksi Mutant tarjoaa treeniohjeita ja muiden treenaajien kokemuksia netissä. iammutant.com-sivustolla pääsee lukemaan ja kysymään kokemuksia lisäravinteista, ravinnosta ja treeniohjelmista muilta treenaajilta ja virallisilta Mutanteilta. Mutantin tuotevalikoima on jaettu painoa lisääviin, rasvaa poistaviin ja ennen treeniä tai treenin jälkeen nautittaviin tuotteisiin. Lisäksi ovat erikseen proteiinit ja voiman lisääjät. Tuotevalikoima on siis kattava. MUTANT MASS on kehitetty kovaa harjoitteleville urheilijoille, jotka vaativat voimaa, täydellistä massanlisäystä ja parempaa kestävyyttä. Se onkin tuttu tuote kaikille kehonrakentajille. Mutant Pump on kaksivaikutteinen tehonlisääjä, joka antaa mahtavan pumpin voimaharjoittelussa. Mutant Amino taas sisältää kattavan koostumuksen välttämättömiä aminohappoja ja tukee lihaskasvua. Tuotteista kannattaa lukea tuotesivustot ja kysellä kokemuksia vaikka omalla salilla. Mutant lisäravinteet sisältävät selkeät ohjeet optimaaliseen käyttöön.

Mutant lisäravinteet saa kätevimmin ostettua netistä. Kommentteja ja kokemuksia lisäravinteista voi lukea Mutantin sivuilta, keskustelupalstoilta ja verkkokauppojen sivuilta. Mutantia myy muun muassa Fitnesstukku Nettikauppa

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

sanoo...
Aluksi tuote tuntui loistavalta kunnes alkoi ilmaantua todella pahoja alavatsa kipuja. Annoin myös ystävän kokeilla tuotetta ja siinä kävikin niin että kaveri lähti sairaalaan maksa vaurioitui pahasti ja syyksi todettiin sairaalassa tämä tuote kaveri kävely kiellossa.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun