Gainomax

Gainomax on Pohjoimainen urheilujuomia ja -patukoita valmistava yritys, jonka tuotekehitys perustuu tarkoin tieteelliseen tutkimukseen ja näyttöön. Tuotteet ovat turvallisia, laadukkaita ja hyvänmakuisia.

Monipuolinen ja terveellinen ruokavalio on tietysti tärkein osa urheilijan, kuntoilijan ja laihduttajan elämää. Joskus kovasti treenaavan ja lihaksia aktiivisesti kasvattavan on hankalaa saada tavallisesta ja edes tarkoin hiotusta ruokavaliosta tarpeeksi proteiineja.

Normaalin ruokavalion rinnalla nautittu lisäproteiini auttaa lihasmassan säilyttämisessä, auttaa lihasmassan kasvattamisessa sekä luustoa pysymään normaalina. Laihduttajan on erityisen tärkeää ylläpitää lihaksia laihduttamisen aikana, sillä mikäli laihduttamisen aikana ei kuntoile eikä syö tarpeeksi proteiinia, katoaa lihasmassa aivan ensimmäisenä. Ja kun lihasmassa katoaa, laihtunut kroppa ei kuluta juuri mitään kun siinä ei ole lihaksia. Riski saada takaisin vaivalla karistetut kilot on tällöin suuri.

Gainomax tuotteisiin kuuluu erilaiset proteiineista ja laadukkaista hiilihydraateista valmistetut palautus- ja urheilujuomat sekä proteiinipatukat, joita voi nauttia heti treenin jälkeen tai sen aikana taikka ihan vain välipalaksi. Juomat ja patukat ovat helppoja mukaanotettavia välipaloja ja aterioita laihduttajallekin.

  • Gainomax on Pohjoismainen urheilulisäravinteita valmistava yritys, jonka tuotekehitys perustuu tieteelliseen tutkimukseen
  • Gainomaxin tuotevalikoimassa on runsaasti erilaisia ja erimakuisia palautus- ja urheilujuomia sekä patukoita
Siirry alkuun