Leader Nutrition

Leader Nutrition on cantaalainen lisäravinneyritys. Leaderillä on erinomainen maine laadukkaiden kotimaisten lisäravinteiden tuottajana. Valikoimassa on muun muassa korkealaatuisia aminohappovalmisteita, palkittuja heraproteiinijauheita sekä todella suosittuja proteiinipatukoita.

Lisäravinteiden käyttö on itsestäänselvyys, jos liikunnalta haetaan tuloksia. Tehonlisääjät antavat energiaa, ja rasituksenkesto paranee. Palauttajat taas rentouttavat oloa ja lihakset lepäävät. Proteiinit puolestaan kasvattavat lihaksia. Leader Nutrition -urheiluravinteet on suunniteltu ja testattu yhteistyössä lääketehtaiden, raaka-ainevalmistajien, tutkijoiden ja huippu-urheilijoiden kanssa.

Leader Nutrition -lisäravinteet saa ostettua netistä. Kokemuksia Leaderin lisäravinteista voi etsiä keskustelupalstoilta ja Leaderin sivuilta leader.fi. Leader Nutritionia myy muun muassa hyvinvoinnin.fi. Tuotevalikoima on kattava. Esimerkiksi Leader Nutrition Massa+ on proteiini-hiilihydraattivalmiste painon ja lihasmassan kasvattamiseen. Se on koostettu sekä nopeista että hitaammin imeytyvistä hiilihydraateista lisäämään energian ja proteiinien saantia. Riittävä proteiinin saanti on tärkeää urheilijoille; urheilijan proteiinintarve on yleensä 1,2 – 3 g painokiloa kohti, lajista ja tavoitteesta riippuen. Osan saa hyvin koostetusta ruuasta, ja loput kätevästi lisäravinteista. Ruokavalio vaikuttaa myös ratkaisevasti palautumiseen urheilusuorituksesta. Pitkäkestoinen tai raskas treeni rasittaa elimistöä monella tapaa. Proteiinia ja hyvälaatuisia hiilihydraatteja sisältävät Leader Nutrition palautumisjuomat ovat helppo ja nopea tapa antaa elimistölle energiaa ja rakennusaineita treenin jälkeen. Leader Nutrition Natural Sport taas on kasviperäinen lisäravinnesarja, jonka tuotteet eivät sisällä keinotekoisia aineita.

Leader Suomessa

Suomalainen Leader valmistaa tuotteita painonhallintaan, hyvinvointiin ja urheiluun. Lisäksi Leaderilla on patukoita, High Protein Snacks -välipaloja, superfoodeja, urheilujuomia, urheiluravinteita ja viljatuotteita. Lisäravinteiden valmistamisen Leader aloitti vuonna 2006. Urheilija tarvitsee monipuolisen ravinnon lisäksi lisäravinteita monessa eri tilanteessa. Ennen ja jälkeen treenin on sekä syötävä oikein että palautettava lihakset äärimmäisestä rasituksesta korvaamalla niille kulutettu energia ja kemikaalit nopeasti. Leaderin lisäravinteilla valmistetaan elimistö treeniin niin kutsutuilla PWO-tuotteilla ja palautetaan se treenin jälkeen tilaan, jossa lihakset voivat kasvaa ja kehittyä. Treenin aikana tarvitaan nestettä ja lisäenergiaa. Näitä saa shake-tyyppisistä juomasekoituksista ja Leader-enegiapatukoista. Leaderin lisäravinteet on suunniteltu ja testattu lääketehtaiden, raaka-ainevalmistajien, tutkijoiden ja huippu-urheilijoiden kanssa. Niihin voi luottaa.

Leaderin lisäravinteet saa kätevästi ostettua netistä. Kokemuksia Leaderin lisäravinteista voi etsiä keskustelupalstoilta ja Leaderin sivuilta leader.fi. Leader lisäravinteita myyvät muun muassa fitnesstukku.fi ja hyvinvoinnin.fi. Tuotevalikoima on kattava ja jatkuvasti kehittyvä. Esimerkiksi Leader Hardline on uusi kovanluokan tuotesarja, joka on kehitetty erityisesti kovaa ja tavoitteellisesti harjoitteleville. Tehonlisääjissä löytyy tietysti täsmätuotteet kuten kreatiini, beta-alaniini, tauriini ja L-leusiini. Korkealaatuista proteiinia sisältävä Recovery, joka varmistaa nopean ja mahdollisimman täydellisen palautumisen kovimmastakin harjoituksesta, on sopiva treenijuoma kaikille liikkujille lapsesta vaariin. Hauskoja kokemuksia liikunnan ja Leaderin parissa!

  • Leader on lisäravinteiden tuotemerkki, jolla erinomainen maine laadukkaiden, kotimaisten lisäravinteiden tuottajana
  • Tuotevalikoimassa on lisäravinteita kaikenlaisille urheilijoille. Lisäksi on tarjolla painonhallinta-, vitamiini- ja hivenainevalmisteita.
Siirry alkuun